- 27 Şubat 2012
- 13.970
- 23.326
-
- Konu Sahibi ciceksibiri
Ahahaha ben bu sayede büyüyüp işi ticarete falan dökermişimBuda arkadaşımın bunu da yorumlatmışım
Evet arkadaşımın oğlu olacak tahmininiz doğru çıktıAhahaha ben bu sayede büyüyüp işi ticarete falan dökermişimbunda çok kararsız kaldım ama erkek gibi geldi. Keseye yapışmış azıcık ortalasa kendini iyi olurdu
Parayla mı yorum yapıyorlar tövbe daha neler :) Doğru tahmin etmişimEvet arkadaşımın oğlu olacak tahmininiz doğru çıktıticarete döken çok olmuş ücretle ci diyet tahmini bile yapıyorlar
Ahahaha ben bu sayede büyüyüp işi ticarete falan dökermişimbunda çok kararsız kaldım ama erkek gibi geldi. Keseye yapışmış azıcık ortalasa kendini iyi olurdu
Bu daha küçücük hissetmedim fakat az bi hisle söylüyorum erkek :)
Erkek :) tahminlerimi çok ciddiye almayın ama genelde tutuyor yakın çevrem öyle diyor yani belli olunca etiketlersiniz :) Sağlıkla doğsun
Herkes sormuş bende sorayım :)Bence kız ama inşallah gönlünüzdeki olur. Belli olunca yazarsınız :) Sağlıkla doğsun. Bana da dua edince benim de olsun :))
Bu beybi kızHerkes sormuş bende sorayım :)
Yaa bende öyle hissediyorum ama bakalım sonucu yazarım inşallah teşekkür ederim cevaplandığınız içinBu beybi kız
Şimdilik göbüşlü bir kız hemdeYaa bende öyle hissediyorum ama bakalım sonucu yazarım inşallah teşekkür ederim cevaplandığınız için
Ahahah aklımdan geçirdim ama söylemek istemedim size benzeyecek diyeAhahaha anasına çekmiş desene
Haha olsun biz onun göbüşünüde severizAhahah aklımdan geçirdim ama söylemek istemedim size benzeyecek diyesağlıkla doğsun inşallah
Amin inşallah.Haha olsun biz onun göbüşünüde severizanin inşallah tez vakitte sizinde olsun inşallah
Erkek. Sağlıkla doğsun :)Merhaba bizide yorumlarmısınız cinsiyeti 9+1 karındanEki Görüntüle 3444161