- 28 Mayıs 2024
- 82
- 47
- 30
-
- Konu Sahibi ciceksibiri
İçime erkek doğdu.
Yaa ben yeni gördüm yazdığınızıİçime erkek doğdu.
Erkek :)
Şu ana kadar herkes erkek dedi hadi hayırlısı inşallahHayırlısı olsun.
Bana da erkek gibi geldi.
Ben kese yorumlayamam ama hislerim çok kuvvetlidir ona istinaden öyle dedim :)Yaa ben yeni gördüm yazdığınızıinşallah sağlıklı olsun da fasülye gibi olduğu için di mi öyle dediniz
Yaa öyle miBen kese yorumlayamam ama hislerim çok kuvvetlidir ona istinaden öyle dedim :)
Net erkek :) sağlıkla doğsun.Bu da son fotoğrafımız burda daha belirgin sanırım ama ben pek anlayamıyorumkarından çekildi
YaaNet erkek :) sağlıkla doğsun.
Hislerinize güvenerek bana da yorum yapabilir misiniz çok merak ediyorum bendeNet erkek :) sağlıkla doğsun.
KızHislerinize güvenerek bana da yorum yapabilir misiniz çok merak ediyorum bende
Estağfirullah olur mu öyle şey bu sadece öylesine bi sohbet yine de teşekkür ederim gönlümden geçen de önce sağlıklı sonra kız olması iki oğlum var kızı da tatmak çok istiyorumBunlar yanlış çıkarsa beni bulmayın
Bence kız ama inşallah gönlünüzdeki olur. Belli olunca yazarsınız :) Sağlıkla doğsun. Bana da dua edince benim de olsun :))Estağfirullah olur mu öyle şey bu sadece öylesine bi sohbet yine de teşekkür ederim gönlümden geçen de önce sağlıklı sonra kız olması iki oğlum var kızı da tatmak çok istiyorum
Rabbim size de en yakın zamanda nasip etsin inşallahBence kız ama inşallah gönlünüzdeki olur. Belli olunca yazarsınız :) Sağlıkla doğsun. Bana da dua edince benim de olsun :))