• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseye bi bakar mısınız

bittimbeceylan

Yol beni al yarime ver
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
45
46
38
buraya sorup durmaktan yoruldum ama az önce doktorun yanındaydım. Şu an son adete göre 7+2deyim. Doktor gelişmeyi bırakmış olabilir dedi. Çünkü kese 23-24 mm olup bu haftada bu kadar minik olması zor. Geç döllenmiş de olabilir. Yarın veya pazartesi yine gideceğim başka bir doktora. Haftaya kadar belli olmazsa kürtaj yapalım dedi doktor. Sizin 7 haftada keseniz nasıldı? Sizce boş gebelik mi ne yapacağım

Eklentiler

• IMG_5981.jpeg
    IMG_5981.jpeg
    179,4 KB · Görüntüleme: 18
buraya sorup durmaktan yoruldum ama az önce doktorun yanındaydım. Şu an son adete göre 7+2deyim. Doktor gelişmeyi bırakmış olabilir dedi. Çünkü kese 23-24 mm olup bu haftada bu kadar minik olması zor. Geç döllenmiş de olabilir. Yarın veya pazartesi yine gideceğim başka bir doktora. Haftaya kadar belli olmazsa kürtaj yapalım dedi doktor. Sizin 7 haftada keseniz nasıldı? Sizce boş gebelik mi ne yapacağım
Acaba bu doktorun makinesi mi eski bana mı öyle geldi inşallah ondan gözükmüyordur. Bu kez gittiğimde karından görünmezse vajinal baktırmak istiyorum

Her hamilelik kendine özgüdür ama 7. Haftada bebek görünmesi lazım normalde belki geç döllenmedir siz haftaya tekrar bir gidin doktora

Back