Kızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o bende de görüldü 12 . Haftaya kadar devam etti ve kese büyüdükçe kayboldu bana da progestan verdi ama bana iyi gelmedi sürekli baygınlık geçirdim ve bıraktımKızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
Herhangi bir sorun yaşamadınızmı ? Bana fitil verdi sanırım ağızdan olan progestan ilacı bulantı vs yan etkileri çokmuş .benimde kanamam yok ama kesenin yanında kanama alanı görüldüAy o bende de görüldü 12 . Haftaya kadar devam etti ve kese büyüdükçe kayboldu bana da progestan verdi ama bana iyi gelmedi sürekli baygınlık geçirdim ve bıraktım
Hayır canm bnm bebeğim şuan 6 aylik doğuma az kaldı o yüzden tedirgin olma bol bol dinlen fazla ağır iş yapma yeterliHerhangi bir sorun yaşamadınızmı ? Bana fitil verdi sanırım ağızdan olan progestan ilacı bulantı vs yan etkileri çokmuş .benimde kanamam yok ama kesenin yanında kanama alanı görüldü
Çok teşekkür ederim canım bol bol dinleniyorum iAynı progestan ağızdan da alınıyor vajinal de alınıyor, ağızdan mide ağrısı yanması yapıyor, direkt vajinel kullanmak daha az yan etkili, ama kullanınca bı süre uzan hemen çıkmasın güzelce işini yapsın, geçer inşallah üzülecek bı durum yok, stres daha kotulestirir rahat ol biraz ki bebisin rahatça gelisebilsin
Kese boyutunuzu kaç mm ölçtü acaba hekiminizKızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
İlk yüklediğiniz ultrasonun kenarında yazarKızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
Merhaba 0.52 cm yazıyorKese boyutunuzu kaç mm ölçtü acaba hekiminiz
Beta HCG tarihlerimiz birbirine o kadar yakın ki ve şu an kesenin boyutu benimki ile aynı ben de bugün doktordaydım evet kesenin etrafında bir kanama alanı gördüyse hekiminiz bununla ilgili önlemde aldırmış içiniz rahat tutun İnşallah sağlıklı sıhhatli ilerlerMerhaba 0.52 cm yazıyor
Güzel bol bol dinlenin progesteron ilacınızı kullanın ağır iş yapmayın hatta normal iş bile yapmayabilirsiniz bu süreçte sizi kontrole çağırmıştır zaten İnşallah o zaman kanama alanının yok olduğunu görürsünüz birçok gebelikte bu görülüyor evet biraz endişe edilecek bir durum ama bunu yaşayıp çok sağlıklı bebeklere dünyaya getiren binlerce kadın var sizin de inşallah en kısa zamanda geçecektirMerhaba 0.52 cm yazıyor
Çok teşekkür ederim desteğiniz ve tavsiyeniz o kadar iyi geldi ki inşallah sağlıkla alalım bebişleri kucağımızaGüzel bol bol dinlenin progesteron ilacınızı kullanın ağır iş yapmayın hatta normal iş bile yapmayabilirsiniz bu süreçte sizi kontrole çağırmıştır zaten İnşallah o zaman kanama alanının yok olduğunu görürsünüz birçok gebelikte bu görülüyor evet biraz endişe edilecek bir durum ama bunu yaşayıp çok sağlıklı bebeklere dünyaya getiren binlerce kadın var sizin de inşallah en kısa zamanda geçecektir
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederim desteğiniz ve tavsiyeniz o kadar iyi geldi ki inşallah sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza