Kesenin sekline gore cinsiyet tahmini

Ikra meyra Ikra meyra merhaba,benimde sadece 6haftalik foto var elimde kesenin şekline goremi yapıyorsunuz?kimse yorum yapmadida atsam yorum yapabilirmisiniz?

Kizlar 9 haftalik hamileyim biliyorum daha belli olmaz ama bu kesenin sekline gore cinsiyet tahmini yapabilen var mi aranizda kizda olsa oglanda olsa saglikli olsum allahim hayirlisini nasip etsin sadece merak ediyorum.
Banada geçen kız kardeşim söylemişti kese uzun olursa kızmış yuvarlak olursa erkekmiş
Ne kadar doğru bilmiyorum
Az daha dayan 3 hafta sonra kendini gösterir minik fasulye 👶👶

Banada geçen kız kardeşim söylemişti kese uzun olursa kızmış yuvarlak olursa erkekmiş
Ne kadar doğru bilmiyorum
Az daha dayan 3 hafta sonra kendini gösterir minik fasulye 👶👶
Banada bakar mısın cnm koz mi erkek mi 11 haftalık
5AAAA8B0-B047-4B0C-B67D-C025C3B57F62.jpeg

Banada bakar mısın cnm koz mi erkek mi 11 haftalık Eki Görüntüle 2719735
Ben anlamıyorum ki kardeşim söylemişti aklımda kalmış
Sağlıklı evlat olsun cinsiyet önemli değil bence hele ki ilk cocuksa hiç önemli değil
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evlat başka bir duygu ve bence dünyada ki en güzel duygulardan biri 👶😍

Ben anlamıyorum ki kardeşim söylemişti aklımda kalmış
Sağlıklı evlat olsun cinsiyet önemli değil bence hele ki ilk cocuksa hiç önemli değil
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evlat başka bir duygu ve bence dünyada ki en güzel duygulardan biri 👶😍
Aynen çok şükür bir tane oğlum var tabiki herseyin başi sağlık sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyetin önemi yok ama işte insan merak ediyor

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala

Eklentiler

• 825DB9C1-CB4E-403D-AC16-C91BF86F9300.jpeg
    825DB9C1-CB4E-403D-AC16-C91BF86F9300.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 152
Aynen çok şükür bir tane oğlum var tabiki herseyin başi sağlık sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyetin önemi yok ama işte insan merak ediyor
Kız olsun istiyorsun demi 🤩bir tane oğlum var birde kızı tatmak istiyosun..
Benim şimdi 1 kızım var Allah nasip eder uygun zamanda bende hamile kalırsam sağlıklı bir erkek olmasını isterim heralde

X