- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
Erkek bence benim İlk oğlumun usg resmiyle cok benziyor :)) öğrenmişsinizdir nedir cinsiyeti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek bence benim İlk oğlumun usg resmiyle cok benziyor :)) öğrenmişsinizdir nedir cinsiyeti?
Ay inşalalh ya iğne falan değildirBence gebelik var ptesi bnmde öyle aynısı çıktı akşam kandada beta 36 çıktı fakat bi hafta önce ikisindede negatıf cıkmıştı
Evet kız istiyoruz insallah rabbim en hayırlı ve en sağlıklı şekilde nasıl eder ole oluyor ya koz çocuğun varsa erkek istiyorsun erkek çocuğun varsa kız istiyorsunKız olsun istiyorsun demi bir tane oğlum var birde kızı tatmak istiyosun..
Benim şimdi 1 kızım var Allah nasip eder uygun zamanda bende hamile kalırsam sağlıklı bir erkek olmasını isterim heralde
Binada bakar mısınErkek bence benim İlk oğlumun usg resmiyle cok benziyor :)) öğrenmişsinizdir nedir cinsiyeti?
Banada bakar mısınız ?11 haftalık
Banada bakar mısınız ?11 haftalık Eki Görüntüle 2720574
Sonucu öğrenince söylermsn bnde merak ettim.. Allah gönlüne göre verir inşallahAy inşalalh ya iğne falan değildir
Ay ben hiç anlamam , son aktif olunanlar şeysinden geldim ama ;
Oy maşallah maşallah benim içime bi kız dogdu
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninSonucu öğrenince söylermsn bnde merak ettim.. Allah gönlüne göre verir inşallah
Dgeri düne mi aitti??Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Yok bu sabah 9 daDgeri düne mi aitti??
Yok bu sabah 9 da
Yarın canım bugün çok fırsatım yok. Buda testin son haliKan testi versene burda çıkmışsa ordada çıkar
Yarın canım bugün çok fırsatım yok. Buda testin son hali
Aminİnşallah yarın umdunu bulursun testte cnm
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirİnşallah yarın umdunu bulursun testte cnm
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Cnm sen bugun nie test yapmadn??adet zamanın nezamn
Tahmin yapabbilirmisiniz riça etsem