- 5 Temmuz 2012
- 1.372
- 2.042
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Günaydın canım akşam kanamam oldu düşücek sanırım
Doktorunla durumu mutlaka Paylaş canım Rabbim yardımcın olsun inşallah amin
Bebek düşerse de üzülme canım bebek anomalidir, rahim sağlıksız bebeği rahimde tutmaz ondan düşük olur derler. Benim ablamın bebeği karnında öldü ağladığında doktor niye ağlıyorsun hasta bir bebek doğurmak ister miydin demişti çok üzüldü fakat 2-3 güne atlatmıştı. tekrar hamile kaldı şu an 6 aylık oğlumuz var en önemlisi sağlıklı bir bebek. Allah sana ve eşine hayırlı uzun ömürler versin canım mutlu günleriniz olsun inşallah
merhabalar....inş salı günü iyi haberler alırsınız...benim de bebeğimin kesesi bozuk ilaç kullanıyorum
burda 13 haftalık oluyor ama doktorlar 6 haftalık dedi kalp atışını duyduk , görduk ama tehlike varr o yuzden dınlenmeye devam ...inş senden de iyi haberler bekliyorum...
İnşallah canım çok sağolbenimki gec dollenme benimki 8haftalik.olmasi gerekiyor su an alti haftalik bu sitede son regle gore hesaplayinca 13 cikiyor ama baska hesaplamalarda 8 cikiyor...kese ilk gorundugunde 9.7 mm di...sonra kalp
atisini duydugunuzda bebegim 0.25 cm di...ins sen de yarin iyi haberler alirsin
benimki gec dollenme benimki 8haftalik.olmasi gerekiyor su an alti haftalik bu sitede son regle gore hesaplayinca 13 cikiyor ama baska hesaplamalarda 8 cikiyor...kese ilk gorundugunde 9.7 mm di...sonra kalp
atisini duydugunuzda bebegim 0.25 cm di...ins sen de yarin iyi haberler alirsin
canım yaşimdi geldim dr.dan bebeğin gelişimi yine geri çok az gelişmiş sağlıksız gelişmez düşmesi lazım dedi hatta bu zamana kadar yine nasıl düşmez diye şaşırdı. 10 gün verdi ağır kaldır yukarılara asıl zıpla ne yap et düşür dedi yoksa kürtaj olmak zorundasın dedibütün hayallerim umutlarım yıkıldı
canım yaallah yardımcın olsun sakın öyle şeyle yapma düşmesi gerekse zaten düşerdi buzamana kadar ya kalbinide duymuşsun vazgeçme sakın bebeğinden başka doktorlara git dualarımız senınle ınsşlh bebişin sıkı sıkı sarılır sana
sağol canım ama hiç umut yok dedi dr. ne yazıkki bebeğimle vedalaşmak zorundayım son 10 günüm
canim doktorlar nasil Boyle birsey diyebilir ya suan o Kadar cok sinirlendim ki ne yap et zipla agir kaldir fln Boyle sacmalik mi olur inanamiyorumson kez daha bir doktora git moralini sakn bozma Allah yardimcin olsun hayirli saglikli bir evlat nasip eder insallah