kesenin şekli bozuk :(

Bebek düşerse de üzülme canım bebek anomalidir, rahim sağlıksız bebeği rahimde tutmaz ondan düşük olur derler. Benim ablamın bebeği karnında öldü ağladığında doktor niye ağlıyorsun hasta bir bebek doğurmak ister miydin demişti çok üzüldü fakat 2-3 güne atlatmıştı. tekrar hamile kaldı şu an 6 aylık oğlumuz var en önemlisi sağlıklı bir bebek. Allah sana ve eşine hayırlı uzun ömürler versin canım mutlu günleriniz olsun inşallah

Benimde eğer düşerse 2. Olacak alıştım kabullendim herşeyi. Hakkımda hayırlısı diyorum artık. Rabbim bana da hayırlı olanı sağlıklısını versin inşallah. Allah razi olsun canım sağol güzel duan için.

kızlar çok heyecanlıyım salı günü kontrolum var bebeğim gelişti mi çok merak ediyorum bi yandanda çok korkuyorum Dua edin bana.

merhabalar....inş salı günü iyi haberler alırsınız...benim de bebeğimin kesesi bozuk ilaç kullanıyorum

burda 13 haftalık oluyor ama doktorlar 6 haftalık dedi kalp atışını duyduk , görduk ama tehlike varr o yuzden dınlenmeye devam ...inş senden de iyi haberler bekliyorum...

burda 13 haftalık oluyor ama doktorlar 6 haftalık dedi kalp atışını duyduk , görduk ama tehlike varr o yuzden dınlenmeye devam ...inş senden de iyi haberler bekliyorum...

inşallah canım. nasıl o kadar geri kalmış sadece geç döllenme de değil gelişimimi geri senin? Demekki benim içinde umut var :) çok sevindim yarın dr.a gidicem iyi moral oldu umut verdin bana. Rabbim senin evladınıda korusun inşallah cinsiyetlerini de öğrenmek nasip olur.

Birde kesen kaç mm kesende çok küçükmüydü ? Kalp atışını duymadan önceki gidişini anlatır mısın? dr. neler dedi. o zaman kese ne kadardı?

benimki gec dollenme benimki 8haftalik.olmasi gerekiyor su an alti haftalik bu sitede son regle gore hesaplayinca 13 cikiyor ama baska hesaplamalarda 8 cikiyor...kese ilk gorundugunde 9.7 mm di...sonra kalp
atisini duydugunuzda bebegim 0.25 cm di...ins sen de yarin iyi haberler alirsin

İnşallah canım çok sağol

şimdi geldim dr.dan bebeğin gelişimi yine geri çok az gelişmiş sağlıksız gelişmez düşmesi lazım dedi hatta bu zamana kadar yine nasıl düşmez diye şaşırdı. 10 gün verdi ağır kaldır yukarılara asıl zıpla ne yap et düşür dedi yoksa kürtaj olmak zorundasın dedi bütün hayallerim umutlarım yıkıldı

nasil derler inanamiyorum...tek dortorla kalma bence...kac mm olmus soyledi mi...ins hakkinizda hayirlisi neyse o olur...

BELKIDE SAGLIKSILISI BU OLUCAKMIŞ ALLAH EN HAYIRLISINI NASIP ETSIN BIZIM İÇİN...KENDILIGINDEN DÜŞERSE DAHA IYI OLUR TABI ZARAR GORMEZ RAHMIN KURTJALA DAHA COK ZARAR GOREBILIR...AMA İNŞ TUTUNUR SANA BEBEGİN...

canım ya allah yardımcın olsun sakın öyle şeyle yapma düşmesi gerekse zaten düşerdi buzamana kadar ya kalbinide duymuşsun vazgeçme sakın bebeğinden başka doktorlara git dualarımız senınle ınsşlh bebişin sıkı sıkı sarılır sana

sağol canım ama hiç umut yok dedi dr. ne yazıkki bebeğimle vedalaşmak zorundayım son 10 günüm

canim doktorlar nasil Boyle birsey diyebilir ya suan o Kadar cok sinirlendim ki ne yap et zipla agir kaldir fln Boyle sacmalik mi olur inanamiyorum son kez daha bir doktora git moralini sakn bozma Allah yardimcin olsun hayirli saglikli bir evlat nasip eder insallah

Bu dr.lar 2 oldu beni mahvediyo bebeğim böyle tutunurken hemde şekli bozuk bi keseyle nasıl onu bırakayım o beni bırakmazken. coraspin kullan diyolar kan pıhlılaşması varsa yok olsun belki glişimini tamamlar 10 gün içinde kullansam düzelir mi ki ?

kullan veya kullanma diyemem canim yani Allah korusun birsey oldugunda vs cok uzulurum ama dedigin gibi bebegin seni birakmazken tutunurken doktorlar sen onu birak demeleri cok uzucu gercekten o Kadar cok etkilendim ki Allah sana sabir versin ve insallah cok cok guzel haberlerle gelirsin ve guzel mujdeler verirsin bize canim dua edicem uzulme bebegine yansitma bunu Allah belki bir mucize yaratip bebegini saglikli kucagina almaya nasip eder canim hep iyi dusun hayatta neler oluyor ve mucizeler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…