kesenin şekli bozuk :(

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.863
9.100
Kızlar bugün dr.a gittim 7+2 hamileyim. Dr ultrason la baktı aşağıda kalıyo göremedim dedi alttan ultrason la baktı kesenin şekli bozuk dedi bebekte aşağı da sağlıklı bi gebelik değil gibi dedi. Bu ne demek kesenin şekli çok mu önemli
Beta hcg değerim de 19000 kusur çıktı beta değerim yüksek geldi bana bunun yüksek olmasi tehlikeli mi?

ilaç vermesi lazım canım kesenin şekil bozukluğu düşük tehlikesi ve sağlıksız gebeliktir.ama tedavi etmesi önlem alması lazımdı

ilaç vermesi lazım canım kesenin şekil bozukluğu düşük tehlikesi ve sağlıksız gebeliktir.ama tedavi etmesi önlem alması lazımdı

Ayrıntılı ultrasonna giricem bugün. Düşük tehlikesi olana alttan muayene sakıncalı değil mi

kesede bebek yokmuş kürtaj dediler ama herşeyim normal kesenin boyutu falan

kesede bebek yokmuş kürtaj dediler ama herşeyim normal kesenin boyutu falan
Canım o bende de oldu geçen sene lütfen doktorunu dinle ve hemen aldır, Çünkü rahimde mikrop iltihap yapabiliyormuş sağlıksız yumurta , doktorum bana çok kıZmıştı, sonuçları çok kötü olabilir diye 2 doktora daha gittim, aynı şeyi dediler, 1 hafta bekledim aldılar kötü günlerdi ama bak şimdi sağlıklısı oldu, darısı sana bir 2 doktora daha gitsene için rahat eder

Yarın özele gidicem canım. Seninde bütün değerlerin normal miydi? Beta hcg değerin artıyo muydu? Benim bildiğim boş gebelik te değerler çok yükselmez benim hala katlamaya devam ediyo

Yarın özele gidicem canım. Seninde bütün değerlerin normal miydi? Beta hcg değerin artıyo muydu? Benim bildiğim boş gebelik te değerler çok yükselmez benim hala katlamaya devam ediyo
Öyleydi canım , bir müddet sonra hem kanamam olmaya başladı hem de hcg yükselmeye devam etti.iyi bir doktor bul, benim bir hekim çok anlamamıştı, başka iyi bir doktor çok kızdı, sonra dedi çok çok uzun zaman rahim mikrobuyla uğraşıp, bebek sahibi olamayacaksın belki de dedi ama herkes elbet aynı olmaz,malum hastalık değil hasta vardır, inş senin böyle değildir, en iyiyi hekimler bilir, ama lütfen geciktirme, rahim , tüpler bunlar en hassas organlarımız malum,, çok çok geçmiş olsun , kadınız hep aynı şeyleri yaşıyoruz , germen herkesin başında bozma morelini, ben neler neler yaşadım....

yanlış bakmışlar ultrasonda kese diye baktıkları karın boşluğu mu öyle bişey dedi kesem 2 hafta küçükmüş ve dr.um hiçbir tehliken yok dedi sağlıklı değilse kendiliğinden düşer sağlıklıysa 10 gün içinde açığı kapatır dedi 10 günüm var şimdi. tabi sağlıklı gözüükmüyo şuuan ama bakalım ömrü varsa yaşar tutunur.

Geçmiş olsun.Rabbim bebeğini hayırlısıyla sana bağışlasın.

dış gebelikte kese gözükmez kese varsa boş gebeliktir. benim bebeğim 7+1 de gözükmüş 10 gün küçüktü yani nerdeyse 2 hafta senin gibi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi gittiğimde farkı kapatmıştı şu an her şey normal hemen kürtaj demeleri yanlış bence.

Canım 2 hafta ufaklığı boşver, geç döllenemdir.çok sevindim gözün Aydın, bebeğin hayırlı olsun:)

yok canım bugün gittiğim özeldi dünkü başka dr. du o kese diye başka yere bakmış kesem çok küçükmüş. sağlıksız gibi dedi ama 10 gün içinde ne olacağı belli olmaz dedi

Canım 2 hafta ufaklığı boşver, geç döllenemdir.çok sevindim gözün Aydın, bebeğin hayırlı olsun:)

Geç döllenme ama sağlıklı gibi durmuyo dedi dr. yine sevinemedim 10 gün sonra belli olacak inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…