kesenin şekli bozuk :(

kullan veya kullanma diyemem canim yani Allah korusun birsey oldugunda vs cok uzulurum ama dedigin gibi bebegin seni birakmazken tutunurken doktorlar sen onu birak demeleri cok uzucu gercekten o Kadar cok etkilendim ki :KK43: Allah sana sabir versin ve insallah cok cok guzel haberlerle gelirsin ve guzel mujdeler verirsin bize canim dua edicem uzulme bebegine yansitma bunu Allah belki bir mucize yaratip bebegini saglikli kucagina almaya nasip eder canim hep iyi dusun hayatta neler oluyor ve mucizeler oluyor

SAğol canım inşallah güzel haberler alırım bende bi mucize bekliyorum onu bırakmak istemiyorum hala umudum var kimsenin umudu olmadığı halde benim hala var 20 si benim kaderimin belli olacağı gün allah yardımcım olsun :KK43:

güzel haberlerini bekliyoruz...:110:
inşallah canım. Çok teşekkür ederim hepinize yanımda olduğunuz için. Bu durumu çok küçük görenler var çok nazlısın bu halin çok komik bunlar ne ki diyenler var çok moralim bozuluyo :KK43:

Lütfen bana cevap verin. Geçen sene şubat ayinda gebe kaldim günüm geçti test yaptim cikti sonra doktora gittim keseyi gordu iyi de di 2 hafta sonra tekrar gittim kesenin şekli bozulmuş embriyo yok dedi 5 haftalik gebeydim ne belim AĞRIDI nne kanamm hiç bisey yoktu içime kurt düştü sşimdi

Transvajinal usg sonucumu açıklar mısınız?

Uterus fundus düzeyinde miyometrial indetasyon izlenmedir, fundus düzeyinde çift endometrial kavite olup korpus düzeyinde tek endometrial kavite olarak izlenmektedir.
Görünüm ilk planda arkuat uterusu düşündürmekle birlikte parsiyel septalı uterus ayrımı açısından pelvik MR ile korele edilmesi uygun olacaktır.

Her iki over normaldir.
her iki adneksiyel alan kitle lezyonu izlenmedi.
Douglasta serbest sıvı saptanmadı.

Arkadaslar benimde 6+3 haftalikken kese bozulmuş dediler ama kalp atışları vardı bana progestan verdi kullan tekrar 1 hafta sonra gel dediler gittim 7 haftalik 2 günlük olmuştu geçen haftaya göre daha bozulmuş dedi kesen yani Dr %99 düşük yapcan dedi ben hiç iyi görmüyorum durumunu dedi bende çok korktum ama kalp atislarini duyduk gene haftaya gel dedi tekrar 6 haftalıkken 1 hafta kanamam oldu sonra hiç gelmedi hala da gelmiyor sadece sancim var folik asit ve progestan kullanıyorum ama Dr ağızdan dedi bazı arkadaşlar vajinal yoldan kullanıyor o nasıl oluyor bende mi yapsam olur mu ki bana da yardımcı olurmu sunuz

Arkadaslar benimde 6+3 haftalikken kese bozulmuş dediler ama kalp atışları vardı bana progestan verdi kullan tekrar 1 hafta sonra gel dediler gittim 7 haftalik 2 günlük olmuştu geçen haftaya göre daha bozulmuş dedi kesen yani Dr %99 düşük yapcan dedi ben hiç iyi görmüyorum durumunu dedi bende çok korktum ama kalp atislarini duyduk gene haftaya gel dedi tekrar 6 haftalıkken 1 hafta kanamam oldu sonra hiç gelmedi hala da gelmiyor sadece sancim var folik asit ve progestan kullanıyorum ama Dr ağızdan dedi bazı arkadaşlar vajinal yoldan kullanıyor o nasıl oluyor bende mi yapsam olur mu ki bana da yardımcı olurmu sunuz
Slm arkadaşım aradan baya zaman geçmiş ama bebeğin i dünyaya getirdin mi bndede kese bozuklugu var 6+1dedi kalp atisi var gördük duyduk ama düşük tehlikesi de var 2 hafta sonra kontrol dedi bndede netten arastiriyorum senin durumun bnimkine çok benziyor

Kızlar bugün dr.a gittim 7+2 hamileyim. Dr ultrason la baktı aşağıda kalıyo göremedim dedi alttan ultrason la baktı kesenin şekli bozuk dedi bebekte aşağı da sağlıklı bi gebelik değil gibi dedi. Bu ne demek kesenin şekli çok mu önemli :KK43:
Beta hcg değerim de 19000 kusur çıktı beta değerim yüksek geldi bana bunun yüksek olmasi tehlikeli mi?

Günaydın,benimde değerlerimyuksek çıkıyordu ve artarak ama kesem bozuktu doktor esime %80 dusuk ihtimali demis ve beni de surekli avutuyordu daha bebek yok ortada sakinuzulme diye progestan verip kullanmami soyledi hali yle üzüldüm tabi kiama Rabbime sukurler olsun su an 19 haftalik hamileyim. Sakin uzulme ve iletisim kur emin ol ki hissediyor :oops:

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ben hamileyim 7 haftalik kalp atisi duyamadık hala kesede bozulmaya başlamış bu durumu yaşayan var mi acaba ?

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ben hamileyim 7 haftalik kalp atisi duyamadık hala kesede bozulmaya başlamış bu durumu yaşayan var mi acaba ?
Bende 7+3 deyim kese var ama sagliksiz begenmiyo betada ikiye katlamaya devam ediyo, duser diyo dusmuyo.. sonradan duzelebilir die oyalaniyo doltorum.. cok zor bi durum

X