Kesede görünen bebek sonradan kayboldu

averg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
2
0
29
Merhabalar ben 7+6 haftalık gebelik sata göre. 6+6’da gittiğimde kese ve embriyo göründü. Gelişimi de 6+4 şeklinde söylendi. Kalp atışı için kalbi yeni oluşuyor dendi duyamadık. Bu hafta gittiğimizde doktor kese düzensiz kalp atışı yok bebeği de göremiyorum dedi. Bana resmen düşük yapmışsın demeye getirdi ve moralim inanılmaz bozuldu. Ancak daha önce gördüğüm bebek şu anda görünmüyorsa benim kanamam olması gerekmez mi? Hiçbir şeyim yok. Normal hamilelik sürecim devam ediyor. Kesenin görüntüsü de fasülye gibiydi. Kan değerlerim de geçen hafta son derece normaldi. Bu durumda endişelenmeli miyim başına gelen oldu mu? Bana ilaç bile vermedi yolladı sonra gidip kendime resmen zorla ilaç yazdırdım.

Bence siz başka doktora gidin. Doktorun tavrı, açıklama yapmaması, ne yapılacağını söylememesi falan, başından savmış gibi. Umarım bebeğiniz sağlıklıdır

Yarın için başka bir doktora randevu aldım açıkçası 3-4 damla kadar açık pembe kanama oldu ama hala ağrım da yok kanamanın devamı da. Umuyorum kötü bir sonuç almam. Düzelen keseye dair çok yaşanmışlık okudum biri de ben olurum diye umuyorum
Bence siz başka doktora gidin. Doktorun tavrı, açıklama yapmaması, ne yapılacağını söylememesi falan, başından savmış gibi. Umarım bebeğiniz sağlıklıdır

Merhabalar ben 7+6 haftalık gebelik sata göre. 6+6’da gittiğimde kese ve embriyo göründü. Gelişimi de 6+4 şeklinde söylendi. Kalp atışı için kalbi yeni oluşuyor dendi duyamadık. Bu hafta gittiğimizde doktor kese düzensiz kalp atışı yok bebeği de göremiyorum dedi. Bana resmen düşük yapmışsın demeye getirdi ve moralim inanılmaz bozuldu. Ancak daha önce gördüğüm bebek şu anda görünmüyorsa benim kanamam olması gerekmez mi? Hiçbir şeyim yok. Normal hamilelik sürecim devam ediyor. Kesenin görüntüsü de fasülye gibiydi. Kan değerlerim de geçen hafta son derece normaldi. Bu durumda endişelenmeli miyim başına gelen oldu mu? Bana ilaç bile vermedi yolladı sonra gidip kendime resmen zorla ilaç yazdırdı

Yarın için başka bir doktora randevu aldım açıkçası 3-4 damla kadar açık pembe kanama oldu ama hala ağrım da yok kanamanın devamı da. Umuyorum kötü bir sonuç almam. Düzelen keseye dair çok yaşanmışlık okudum biri de ben olurum diye umuyorum
Durumunuz nedir , gittiniz mi doktora

X