- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
- Konu Sahibi deryaburcu2021
-
Ben de yarın kontrole gidicem keseyi görmek için canım benim de yarın 5+1 olacak. Diz keseyi gördüğünüzde karından ultrasondan görüldü mü? Değeriniz kaçtı bide keseyi gördüğünüzdeBen Daha 5+1 de keseyi yeni gördük kalp atışı ancak 2 hafta sonra dedi doktor cok erken şuan yani
Teşekkür ederim. 8.haftada gittim yine kalp atışı duyulmadı. Gelişmediği için gebelik sonlandırıldı kürtaj oldum. Dr sağlıklı bir gebelik olmadığını söylediGeçmiş olsun, son durumunuz nedir
Allah bir daha yaşatmasın insallah, en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin rabbimTeşekkür ederim. 8.haftada gittim yine kalp atışı duyulmadı. Gelişmediği için gebelik sonlandırıldı kürtaj oldum. Dr sağlıklı bir gebelik olmadığını söyledi
Çok çok geçmiş olsun bende Mart ayında aynı sizin gibi 8 haftalık düşük yaptım kalp atışları hiç duyulmadı üzüldüm ama genelde sağlıksız gebelikler böyle oluyormuş hayırlısı demekki hakkımızda sonra bir adet sonrası tekrar deneyebilirsin demişti doktorum bir kez adet oldum ve ertesi ay hamile kaldım çok şükür düşük sonrası sanırım daha çabuk hamile kalınıyormuş sizin de hakkknızda hayırlısı olsun üzülmeyin lütfenTeşekkür ederim. 8.haftada gittim yine kalp atışı duyulmadı. Gelişmediği için gebelik sonlandırıldı kürtaj oldum. Dr sağlıklı bir gebelik olmadığını söyledi
Amin inşallah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimAllah bir daha yaşatmasın insallah, en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin rabbim
Teşekkür ederim, Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tüp bebekle 3.denemede Hamile Kalmıştım.Eşimde sperm faktörü bende kan pıhtılaşması var.Denemeye devam Hayırlısı olsun inşallah.Çok çok geçmiş olsun bende Mart ayında aynı sizin gibi 8 haftalık düşük yaptım kalp atışları hiç duyulmadı üzüldüm ama genelde sağlıksız gebelikler böyle oluyormuş hayırlısı demekki hakkımızda sonra bir adet sonrası tekrar deneyebilirsin demişti doktorum bir kez adet oldum ve ertesi ay hamile kaldım çok şükür düşük sonrası sanırım daha çabuk hamile kalınıyormuş sizin de hakkknızda hayırlısı olsun üzülmeyin lütfen
Amin hayırlısı olsun inşallahAllah bir daha yaşatmasın insallah, en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin rabbim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin hayırlı evlatlar nasip etsin inş tez zaman da benimde pıhtılaşma problemim var ama onu takmayın iğne ile çözülüyor şükür. Allah kısmet eder inş hayırlısıyla.Teşekkür ederim, Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tüp bebekle 3.denemede Hamile Kalmıştım.Eşimde sperm faktörü bende kan pıhtılaşması var.Denemeye devam Hayırlısı olsun inşallah.
Bu arada duymuşsunuzdur belki ama instagram da bigebeningünlüğü diye bi sayfa var ebru hanım çok yardımcı oluyor tüyolar veriyor bi inceleyin derimTeşekkür ederim, Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tüp bebekle 3.denemede Hamile Kalmıştım.Eşimde sperm faktörü bende kan pıhtılaşması var.Denemeye devam Hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba bugün 7+3 gittim yolk sac 8 milim kese büyüklüğü 6+1 dedi ve kürtaj önerildi sizce ne yapmalıyım?İki bebeğimin de 8de kalp atışı duyuldu 6. Haftada boş gebelik diye kürtaj önerisi aldım hatta bekleyin çok erken daha
Farklı doktora gittiniz mi ? Ayrıca vajinal ultrason ile bakıldı mı ? Ben sabredilmesi taraftarıyım da doktorunuz elbette en iyisini bilirMerhaba bugün 7+3 gittim yolk sac 8 milim kese büyüklüğü 6+1 dedi ve kürtaj önerildi sizce ne yapmalıyım?
Henüz faklı doktara gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum. Vajinal yolla da bakıldı ama malesef görülmediFarklı doktora gittiniz mi ? Ayrıca vajinal ultrason ile bakıldı mı ? Ben sabredilmesi taraftarıyım da doktorunuz elbette en iyisini bilir
Birkaç gün bekleyip başka bir doktora da görünün istersenizHenüz faklı doktara gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum. Vajinal yolla da bakıldı ama malesef görülmedi
acele etmeyin bence bekleyinHenüz faklı doktara gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum. Vajinal yolla da bakıldı ama malesef görülmedi
Ne oldu son durumunuz nedir?Kızlar bende aynı durumdayım.Yolk ve kese var bebek yok. 8+2 oldum doktor çarşamba günü bir şans daha verelim dedi 1 hagta bekleyelim dedi.Pazartesi Beta hcg 36400 çarşamba 36600 artma yom bulantılarım azaldı.Umut etmeyeyim değil mi?
2 hafta olucak aldılar maalesef.Ne oldu son durumunuz nedir?
Rabbim her şeyin en iyisini bilendir. Hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır vardır. Üzülme Rabbim bir kapı kapanınca 10 kapı açar2 hafta olucak aldılar maalesef.
Öyle tabi ki üzüldüm tabi ister istemez ama ilk zamanki gibi değil.Elden ne gelir Rabbim verdi Rabbim aldı.Rabbim her şeyin en iyisini bilendir. Hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır vardır. Üzülme Rabbim bir kapı kapanınca 10 kapı açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?