- 6 Temmuz 2021
- 38
- 19
- 3
- 44
- Konu Sahibi deryaburcu2021
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Benim ilk gebeliğim olacak, doktor şimdi görünmesi gerekirdi ama tekrar bir bakalım deyince çok endişelendim.Daha çok küçük. Ben 6+3te gittiğimde dr bakmadı bile kalp atışına bir hafta sonra 7+4te duyduk ilk kez. Biraz zaman verin, acele etmeyin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Teşekkür ederim, bende bebek de kalp atışı da görünmediğinden merak içindeyim.Ablam da 5 haftalık hamile, doktoru 6.haftada kalp atışını duyabileceğini söylemiş. Endişelenmeyin :)
Teşekkürler, inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınızTeşekkür ederim, bende bebek de kalp atışı da görünmediğinden merak içindeyim.Ablanıza sağlıklı doğumlar dilerim.
Amin inşallah ! Günler geçmiyor gibi, çok stres yapıyorum elimde olmadanTeşekkürler, inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız
İki bebeğimin de 8de kalp atışı duyuldu 6. Haftada boş gebelik diye kürtaj önerisi aldım hatta bekleyin çok erken dahaMerhaba Arkadaslsr, yeni üye oldum. 5+6 hamileyim, dün kontrolümde kese ve yolk kesesi göründü ancak bebek ve kalp atışı görünmedi. Doktor haftaya bakalım tekrar dedi. Böyle olup da sonradan gören, duyan var mı ? Çok endişeliyim! Yardım edin lütfen!
Çok çok teşekkür ederim! İnşallah bana da nasip olur anne olmak.İki bebeğimin de 8de kalp atışı duyuldu 6. Haftada boş gebelik diye kürtaj önerisi aldım hatta bekleyin çok erken daha
Teşekkür ederim. Ben kalp atışının dışında bebeği de göremedim onun için de endişeliyim açıkçası5+6 da gittim kalp atışını göremedik. 6+5 te gittim kalp atışını ancak o zaman görebildik. Endişe yapmayın çok küçük
Evet vajinal bakıldı. Kese ve yolk kesesi göründü ancak bebek ve kalp atışı görünmedi.Vajinal mi bakıldı? Beni vajinal bakılınca görüldü
Stres sizin düşmanınız. Rahat olmaya çalışın. Emin olun herkesin hamileliğinde endişeleri oluyor ama buna takılı kalmanın faydası olmuyor. Dootorunuzun yaklaşımını çok sevmedim açıkcası. Size böyle söylememesi gerekirdi. Benim bir hamileliğimde 9haftalıkken bebek görülmedi ve geç döllenme olabilir diye 2 hafta daha beklemek istediler.Cevabınız için çok teşekkür ederim.Benim ilk gebeliğim olacak, doktor şimdi görünmesi gerekirdi ama tekrar bir bakalım deyince çok endişelendim.
Moral verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum! Ümitle önümüzdeki haftayı bekliyorum inşallah.Zaten bu hafta da ancak yolk kesesi görülür kafanıza takmayın bu kadar. Benm de aynı haftada sadece yolk göründü
Stres sizin düşmanınız. Rahat olmaya çalışın. Emin olun herkesin hamileliğinde endişeleri oluyor ama buna takılı kalmanın faydası olmuyor. Dootorunuzun yaklaşımını çok sevmedim açıkcası. Size böyle söylememesi gerekirdi. Benim bir hamileliğimde 9haftalıkken bebek görülmedi ve geç döllenme olabilir diye 2 hafta daha beklemek istediler
Moral verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum! Ümitle önümüzdeki haftayı bekliyorum inşallah.
Sevindim sizin için! İnşallah ben de güzel haberler alırım!Rica ederim inşallah hayırlısıyla duyulur kalp atışı. Benim kesem yamuktu diye kafama takmıştım. Ama şimdi gayet normal. Siz iyi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?