• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ve yolk kesesi var, ama bebek ve kalp atışı görünmedi! Yardım!

Merhaba Arkadaslsr, yeni üye oldum. 5+6 hamileyim, dün kontrolümde kese ve yolk kesesi göründü ancak bebek ve kalp atışı görünmedi. Doktor haftaya bakalım tekrar dedi. Böyle olup da sonradan gören, duyan var mı ? Çok endişeliyim! Yardım edin lütfen!
Merhaba canim. Zaten ilk once kese ve yolk kesesi goruluyor. Yolk gorulduyse demekki bebek de var. Bende de 5+3 haftalikken yolk gorulmusdu bir hafta sonrasi bebek sonra da kalp atislari. Endiselenme. Hayirli olsun

Merhaba Arkadaslsr, yeni üye oldum. 5+6 hamileyim, dün kontrolümde kese ve yolk kesesi göründü ancak bebek ve kalp atışı görünmedi. Doktor haftaya bakalım tekrar dedi. Böyle olup da sonradan gören, duyan var mı ? Çok endişeliyim! Yardım edin lütfen!
gorunmemesı normal zaten. bunu sorun var gıbı soylemıyorlar . :)) su gorundu bu gorundu rapor gıbı:) yoksa zaten 4 5 gun sonra anca duyarsın o da doktorun ultrasonu ıyıyse:)

Daja cpk erken ben de 5+6 günlükken kalp atışını görmedi 7 haftalıklen gittiğimde duydum

gorunmemesı normal zaten. bunu sorun var gıbı soylemıyorlar . :)) su gorundu bu gorundu rapor gıbı:) yoksa zaten 4 5 gun sonra anca duyarsın o da doktorun ultrasonu ıyıyse:)
Çok teşekkür ederim. Doktorum normalde şimdiye ikisinin de görünüyor olması gerekiyordu, ama yine de bir süre takip edelim deyince açıksa endişem arttı aslında!

Hiç stres yapma bende o zamanda gittiğimde normal beklediğimiz birsey görünmemesi demişti 6. Yada 7. Hafta içerisinde görürsün

Ben Daha 5+1 de keseyi yeni gördük kalp atışı ancak 2 hafta sonra dedi doktor cok erken şuan yani

Merhaba, hep takip ediyordum ilk defa yazıyorum. Tüp bebekle 3.denemede hamileyim. 7+3 dün doktora gittim kese ve bebeği gördük ama kalp atışı duyulmadı Kese içinde kanama alanı varmış birde Doktorum Sağlıksız gebelik 3 gün sonra duyulmazsa gebeliği sonlandıralım Dedi.Sizce 1 hafta daha beklesem duyulur mu

Merhaba, hep takip ediyordum ilk defa yazıyorum. Tüp bebekle 3.denemede hamileyim. 7+3 dün doktora gittim kese ve bebeği gördük ama kalp atışı duyulmadı Kese içinde kanama alanı varmış birde Doktorum Sağlıksız gebelik 3 gün sonra duyulmazsa gebeliği sonlandıralım Dedi.Sizce 1 hafta daha beklesem duyulur mu
Geçmiş olsun, son durumunuz nedir😔

Kalbi ne zaman duydunuz aceba?

Back