Kese ve kalp atışını ne zaman gördünüz 💞🤗

Canım lekelenmelerin devam ediyor mu? Bende de dün kırmızı bugün kahverengi lekeler devam ediyor ne zormuş
Evet benimki kahverengi moral bozucu ya. İğne vurulunca biraz azalır diye ümit ediyorum. Öyle çok gelmiyor ama eskisi gibi şeffaf akıntı değil açık kahverengi geliyor..

Evet benimki kahverengi moral bozucu ya. İğne vurulunca biraz azalır diye ümit ediyorum. Öyle çok gelmiyor ama eskisi gibi şeffaf akıntı değil açık kahverengi geliyor..
Yani azalir diye ümit etmemin sebebi düşük riski varsa diye ama işte bu durumda bilemiyorsun tutunma diye mi yada düşük riskinden dolayı mı acaba diye.. çoğu kişi görüyormuş bu şekilde lekelenme hamileliğinde

Evet normal olanlar da var ama doktorlar normal olarak bakmıyor ben düşük yaptığımı düşünüyorum yoksa kesilirdi lekelenmeler böyle sevinip de bunların olması çok acı yine de Allah büyük. doktorun bir şey dedi mi canım bir de kasık ağrın var mıydı

Evet her doktor düşük riski var diyor lekelenmelerde. Bende öyle düşünmek istemiyorum ya bize iki tane transfer edildi başından beri tek kese görüldü digeri tutunmamış zaten. Kasık ağrım yok da bazen adet sancısı gibi hafif karnıma sancı giriyor geçiyor hemen ama. İnşallah hayırlısı olsun bizde elimizden geleni yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…