- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.157
- 598
- Konu Sahibi pinkheartt
Bana bugün hemşire cumartesi bir daha kan ver on gün sonrasına kese için randevu al dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de yarın kan sonucunu yaz burayaÇok iyi
Hemen yazıcam inşallah güzel haberiSen de yarın kan sonucunu yaz buraya
Sizin değerler nasıldı kaçıncı günlerBana bugün hemşire cumartesi bir daha kan ver on gün sonrasına kese için randevu al dedi
Bugün daha onuncu günüm 161 cıktıSizin değerler nasıldı kaçıncı günler
Betam 126-486-2000 küsür şeklinde ilerledi 2şer gün arayla sonrasında vermedim dahaBeta değerlerin kaçtı acaba? Artış nasıl ilerlemişti
Baya yüksek çıkmış bence çok güzelBugün daha onuncu günüm 161 cıktı
İkinciyi cumartesi vereceğim artış önemli
Çok güzel Kaçıncı günlerdi bunlar?Betam 126-486-2000 küsür şeklinde ilerledi 2şer gün arayla sonrasında vermedim daha
Bence de 10. Gün için çok güzel Umarım artış da böyle güzel olurBugün daha onuncu günüm 161 cıktı
İkinciyi cumartesi vereceğim artış önemli
İnşallahHemen yazıcam inşallah güzel haberi
Tüp bebek ile transferin 6. Cı 86 8.ci günü 215 10. Cu günü 511 di canımBeta değerlerin kaçtı?
SELAMM Benimde tüp bebek 5+6 da vajinal muayeneyle kese gördüm, 7+6 haftada vajinal muayeneyle kalp atışı dinledim şu anda 34 haftalığız teyzesi sağlıkla güzel haberler alman dileğiyle herşey çok güzel olacakTabi tüp bebek. Bugün benim transferimin 7.günü ben erken davranıp dün kan verdim 31le öğrendim pozitif olduğunu. Yarın tekrar kan vericem beta artışına bakılacak. Sevinmek için daha çok çok erken ama insan engel olamıyor işte nasip
Bana düşük bile geldi diğer gebeliklerimdeki değerlerden sonra ama her gebelik bir değilmiş gayet güzel bir değer artış önemliymişBaya yüksek çıkmış bence çok güzel
Ah inşallahBence de 10. Gün için çok güzel Umarım artış da böyle güzel olur
Hiç bilmiyorum inan planlı bir bebekti ama planlanmayan ayda oldu takip yapmadımÇok güzel Kaçıncı günlerdi bunlar?
Evet 1500 üzeri olunca Vajinal görünüyorBeta 1500 den önce kese görülmüyor diye biliyorum bu arada
Ay hayır olur mu gayet iyiBana düşük bile geldi diğer gebeliklerimdeki değerlerden sonra ama her gebelik bir değilmiş gayet güzel bir değer artış önemliymiş
Sağlıkla artıp sağlıkla devamı gelsin de başka bir şey istememAy hayır olur mu gayet iyi
Oh maşallah sağlıkla alın inşallah kucağınıza darısı bizlere biz daha çok başındayızSELAMM Benimde tüp bebek 5+6 da vajinal muayeneyle kese gördüm, 7+6 haftada vajinal muayeneyle kalp atışı dinledim şu anda 34 haftalığız teyzesi sağlıkla güzel haberler alman dileğiyle herşey çok güzel olacak