- 2 Temmuz 2023
- 1.156
- 526
- 26
-
- Konu Sahibi denizperisii
Kaçıncı haftadasınız bir de Kese mi, hadi inşallahyarın kontrolüm var nasipse görebilirsem haber vereceğim
Evet geçen hafta cuma günü transfer sonrası 14. Günüm de 1100 lerde çıktı beta daha istemediler kan sonra randevu oluşturdukKaçıncı haftadasınız bir de Kese mi, hadi inşallah
Kaçıncı haftalarda gördünüz yazabilir misiniz kızlar
Kalp atışını ne zaman duydun canım ben kese için gittiğimde 5+2 olacak inşallah görürüm6+2 de gördüm canım
Kalp atışını ne zaman duydun canım ben kese için gittiğimde 5+2 olacak inşallah görürüm
Ah ne güzel canım Sağlıcakla kucağına al inşallah darısı banaBen kese için ayrı gitmedim canım direk 6. Haftada ikisini gördüm sende inşallah güzel haberler alırsın
5+5 keseKaçıncı haftalarda gördünüz yazabilir misiniz kızlar
5+3 kese, 6+3 kalp atışı duymuştum:)Kaçıncı haftalarda gördünüz yazabilir misiniz kızlar
5+5 kese
6+5 kalp atışı
Ah maşallah kızlar5+3 kese, 6+3 kalp atışı duymuştum:)
İlk başlarda öyle oluyor, yavaş yavaş hamileliğe de alisiyorsunuz. Sonra doğuyor, yine bir zorlanma dönemi oluyor. Sonra ona da alışıyorsunuz :)) sağlıkla gelsinAh maşallah kızlarbana da dua edin ne stresliymiş bu süreçler
Maşallah umarım gümbür gümbür kalp atışını da duyarsınız darısı da bana4+6 da vajinal ultrasonla zar zor 4 mm
5+5te karından ultrasonla 13.5 mm
Haftaya 6. Haftanın sonlarına doğru da bebiş ve kalp atışı inşallah
Amin inşallahMaşallah umarım gümbür gümbür kalp atışını da duyarsınız darısı da bana
Merhaba keseyi gördünüz müEvet geçen hafta cuma günü transfer sonrası 14. Günüm de 1100 lerde çıktı beta daha istemediler kan sonra randevu oluşturduk
Hadi bakalım güzelce geçsin inşallah yazarsınız burdan daYarım saat sonra randevum
Çok şükür Allah’ıma kesemizi gördük yolk oluşmuş bebeğimi ve kalbini haftaya bugün duyacağız inşallahHadi bakalım güzelce geçsin inşallah yazarsınız burdan da
Bin şükür çok sevindim canım inşallah darısı banaÇok şükür Allah’ıma kesemizi gördük yolk oluşmuş bebeğimi ve kalbini haftaya bugün duyacağız inşallah