Amin inşallah hayırlısı ile gelsinler inşallahAmin canim dualarim hepimiz icin... insallah hepimizin bebisleri sıkıca tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hayırlısı ile gelsinler inşallahAmin canim dualarim hepimiz icin... insallah hepimizin bebisleri sıkıca tutunur
Son adet tarihime göre 9. Hafta fakat ultrasonda 6+2 haftalıksın dedi bugün bnde gec döllenme oldugunu söyledi canım doktorSuan ne kadar canim gebeligin normalde? Sen gonlunu ferahlat canim. Insallah seninledir bebisin.
Insallah canim 10 gun sonra duyarsin kalp atislarini. Gec dollenme demis doktor zaten 6 haftada anca kalp atisi duyuluyor. Seninde oyle olur umarim.Son adet tarihime göre 9. Hafta fakat ultrasonda 6+2 haftalıksın dedi bugün bnde gec döllenme oldugunu söyledi canım doktor
Bu bat dediğiniz nedir?Sanırım geç döllenme olmş cnm. Benim bat 31 di 4 ünde yaptım test pozitifti kan verdim 516 çıktı.
Allah sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin kalp atışını kaç duydunuz?Btnem gördüm meleğimi sağ salim kalp atışı da vardı hamd olsun :) bidahki görüş bayramdan sonra :)
Bitanem biraz daha bekleseniz olmaz mı? Kanaman başlamadıysa bekle derim.ben zaten düşecekse o kendi atıyor. Ama bekle 10. Haftada da görülmezse kürtaj ol bence zaten ölüyse o zamana kadar düşerde çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Hiç duymuş mıydun kalp atışınıCanım inşallah her şey istediğin gibi olur. Benim de bugün 8+5 teyim sabah kontrolde bebeğimin
canım umarım her şey istediğin gibi olur. Benim bugün kontrol günümdü 8+5 teyim
canım umarım her şey istediğin gibi olur. Bugün benim kontrol günümdü 8+5 teyim sabah doktor kalp atışını göremedi bebek hareketsiz duruyordu ben yarın kürtaj olacağım malesef bebeğimi kaybettim. İnşallah sen bu durumda değilsindir.
bilmiyorum ki canım beklesem diyorum bir yandan ama kalbi geçen pazar durmuş olabilir boyu 7+6 haftalık çıktı pazar günü 7+6 idi. O günden beri hafif lekenmeler de var. Yarın belki diyorum bir umut ameliyata girmeden kalbi atıyor olsa keşke ama imkansız bir umut.. Kalp atışını duymadım malesef sadece görmüştüm hareketini belki de böylesi daha iyi oldu Allah sizlerin bebeklerinizi sağlıklı büyütsün kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.Bitanem biraz daha bekleseniz olmaz mı? Kanaman başlamadıysa bekle derim.ben zaten düşecekse o kendi atıyor. Ama bekle 10. Haftada da görülmezse kürtaj ol bence zaten ölüyse o zamana kadar düşerde çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Hiç duymuş mıydun kalp atışını
Amin canım İnşallah :)Oy kıyamam hadi bakalım inşallah sağ salim görürsün miniğini :)
Geçmiş olsun görmedim mesajınızı allahtan umut kesilmezbilmiyorum ki canım beklesem diyorum bir yandan ama kalbi geçen pazar durmuş olabilir boyu 7+6 haftalık çıktı pazar günü 7+6 idi. O günden beri hafif lekenmeler de var. Yarın belki diyorum bir umut ameliyata girmeden kalbi atıyor olsa keşke ama imkansız bir umut.. Kalp atışını duymadım malesef sadece görmüştüm hareketini belki de böylesi daha iyi oldu Allah sizlerin bebeklerinizi sağlıklı büyütsün kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim. Dün malesef kürtaj oldum beş doktor baktı hiç görünmedi kalp atışı. Bebeğim melek olmak istemiş. İnşallah sizler kucağınıza alıp büyütürsünüz.Geçmiş olsun görmedim mesajınızı allahtan umut kesilmez
Ben kan testi yaptırdım 1955 çıktı doktora gittim ertesi gun 5 haftalık galan dedi kese gözüktü karından ulturosanla Bebek gözükmedi perşembe tekrar gitcem bakalım :)Merhaba kızlar,
Pazartesi Allâhın izniyle hem betaya baktırmak hemde rutin kontrol testleri için kadın doğuma gideceğim.
5+4 te karından bakarak kese görülür mü?
Birde betanın 2000 üstünde olması gerekiyor pazartesi, bu değerle de görünmesi mümkün müdür?
Kalp atışı kaçıncı haftada duyulur? 5+4 çok mu erken olur?
Beta değeriyle kalp atışının duyulmasının alakası var mı :)
Kafamda deli sorular :)
Şimdiden teşekkürleer :)