Kese ve kalp atışı!

Son adet tarihime göre 9. Hafta fakat ultrasonda 6+2 haftalıksın dedi bugün bnde gec döllenme oldugunu söyledi canım doktor
Insallah canim 10 gun sonra duyarsin kalp atislarini. Gec dollenme demis doktor zaten 6 haftada anca kalp atisi duyuluyor. Seninde oyle olur umarim.

Canım inşallah her şey istediğin gibi olur. Benim de bugün 8+5 teyim sabah kontrolde bebeğimin
canım umarım her şey istediğin gibi olur. Benim bugün kontrol günümdü 8+5 teyim
canım umarım her şey istediğin gibi olur. Bugün benim kontrol günümdü 8+5 teyim sabah doktor kalp atışını göremedi bebek hareketsiz duruyordu ben yarın kürtaj olacağım malesef bebeğimi kaybettim. İnşallah sen bu durumda değilsindir.
Bitanem biraz daha bekleseniz olmaz mı? Kanaman başlamadıysa bekle derim.ben zaten düşecekse o kendi atıyor. Ama bekle 10. Haftada da görülmezse kürtaj ol bence :KK43: zaten ölüyse o zamana kadar düşerde :KK43: çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Hiç duymuş mıydun kalp atışını

Bitanem biraz daha bekleseniz olmaz mı? Kanaman başlamadıysa bekle derim.ben zaten düşecekse o kendi atıyor. Ama bekle 10. Haftada da görülmezse kürtaj ol bence :KK43: zaten ölüyse o zamana kadar düşerde :KK43: çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Hiç duymuş mıydun kalp atışını
bilmiyorum ki canım beklesem diyorum bir yandan ama kalbi geçen pazar durmuş olabilir boyu 7+6 haftalık çıktı pazar günü 7+6 idi. O günden beri hafif lekenmeler de var. Yarın belki diyorum bir umut ameliyata girmeden kalbi atıyor olsa keşke ama imkansız bir umut.. Kalp atışını duymadım malesef sadece görmüştüm hareketini belki de böylesi daha iyi oldu :KK43: Allah sizlerin bebeklerinizi sağlıklı büyütsün kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Kızlar ben de bugün doktora gittim.kalp atisini duydum.çok güzel bir duygu.Rabbim sağlıkla tamamlatsin inş hepimizin.10 gun sonra tekrar istedi .o niye anlamadım.

bilmiyorum ki canım beklesem diyorum bir yandan ama kalbi geçen pazar durmuş olabilir boyu 7+6 haftalık çıktı pazar günü 7+6 idi. O günden beri hafif lekenmeler de var. Yarın belki diyorum bir umut ameliyata girmeden kalbi atıyor olsa keşke ama imkansız bir umut.. Kalp atışını duymadım malesef sadece görmüştüm hareketini belki de böylesi daha iyi oldu :KK43: Allah sizlerin bebeklerinizi sağlıklı büyütsün kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun görmedim mesajınızı allahtan umut kesilmez

Merhaba kızlar,
Pazartesi Allâhın izniyle hem betaya baktırmak hemde rutin kontrol testleri için kadın doğuma gideceğim.
5+4 te karından bakarak kese görülür mü?
Birde betanın 2000 üstünde olması gerekiyor pazartesi, bu değerle de görünmesi mümkün müdür?
Kalp atışı kaçıncı haftada duyulur? 5+4 çok mu erken olur?
Beta değeriyle kalp atışının duyulmasının alakası var mı :)
Kafamda deli sorular :)
Şimdiden teşekkürleer :)
Ben kan testi yaptırdım 1955 çıktı doktora gittim ertesi gun 5 haftalık galan dedi kese gözüktü karından ulturosanla Bebek gözükmedi perşembe tekrar gitcem bakalım :)

Arkadaşlar herkese hayırlı hamilelikler.
Benim sat 21 temmuzdu ve 12 ağustosta yumurta atlaması oldu. Ben 6+4 haftalık olmuyomuyum? Bugün şükür kese gördük. Kalp atışı ve bebeği göremedik, dr 10 gün sonra dedi. Daha küçük dedi. Geç döllenme herhalde. Kalp atışı ve bebeği görenler, sizce durumum nasıl?

Herkese merhaba. Bende bugün hamile olduğumu öğrendim Allah'a şükürler olsun. Adet tarihimi 4 gün geçmişti kese yoktu. Cmts tekrar gideceğiz inşallah görürüz. Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin .

X