- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 29
Sağol canım benimmm sabah yazarm :)güzel haberlerini bekliyorum tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimmm sabah yazarm :)güzel haberlerini bekliyorum tatlım
Canım merak ettim seni ne durumdasınız miniğinle görüştünüz İnşallah?☺Sağol canım benimmm sabah yazarm :)
Btnem gördüm meleğimi sağ salim kalp atışı da vardı hamd olsun :) bidahki görüş bayramdan sonra :)Canım merak ettim seni ne durumdasınız miniğinle görüştünüz İnşallah?☺
Gözün aydın canım.Bundan böyle hep soeunsz ilerlesin inş.İkinize de saglıklı günler:)Btnem gördüm meleğimi sağ salim kalp atışı da vardı hamd olsun :) bidahki görüş bayramdan sonra :)
Amin bitanem inşallah sağolasın, tez vakitte sizin de bebişleriniz gelir inşallah :)Gözün aydın canım.Bundan böyle hep soeunsz ilerlesin inş.İkinize de saglıklı günler:)
İnş.canım.cok sagol:)Amin bitanem inşallah sağolasın, tez vakitte sizin de bebişleriniz gelir inşallah :)
Btnem gördüm meleğimi sağ salim kalp atışı da vardı hamd olsun :) bidahki görüş bayramdan sonra :)
Amiin btnem inşallah. Gayet iyi çıkmış değerin aslında canım :) kadın doğuma git kesen görülür :)Ayy gözün aydın kuzum saglıkla al kucağına İnşallah darısı bize☺ ben çok yeniyim daha çarşamba 39.günümde ilk hcg degerim 2732.86 idi şimdi ne durumda bilmiyorum akşama bidaha baktırcam baklm☺
İnşallah canım ya çarşabayı iple çekiyorum valla randevum o gün:)Amiin btnem inşallah. Gayet iyi çıkmış değerin aslında canım :) kadın doğuma git kesen görülür :)
Oy kıyamam hadi bakalım inşallah sağ salim görürsün miniğini :)İnşallah canım ya çarşabayı iple çekiyorum valla randevum o gün:)
Hayırlısı olsun btnem. Ben 5. Haftada keseyi gördüm, 6. Haftada da bebekle.kalp atışını gördüm. Beklemek zor ama sabretmek.lazım.:)Merhaba bayanlar. Bende dun ogrendim hamile oldugumu. Cok heyecanli ve mutluyum. Adetime 4 gun kala idrarda silik cift cizgi gordum 2 gun kalada kan verdim 240 cikti bhcg. Suan 4 haftanin icindeyim insallah. Saglik ocagi doktorum 6. Haftada kese icin gidin dedi ama cok uzun geldi bana. Kacta gideyim sizce? Bu arada herkesin bebisi hayirli olsun. Saglikla kucagimiza alalim insallah
Teşekkür ederim canım evet beklemek cok zor. Haftaya bir gideyim diyorum 4. Hafta biterken goremezsek keseyi tekrar giderim.Hayırlısı olsun btnem. Ben 5. Haftada keseyi gördüm, 6. Haftada da bebekle.kalp atışını gördüm. Beklemek zor ama sabretmek.lazım.:)
Suan ne kadar canim gebeligin normalde? Sen gonlunu ferahlat canim. Insallah seninledir bebisin.Selam arkdşlr bişey soracagım son adet tarihim 25.06.2016 da gördüm o günden bu güne dktora gttm ve kese boyutlarna bakldı herşey normal gidiyodu 16.08.2016 da gittim altan bakarak yolk sac görüldü ve herşey yolnda oldugunu söyledi doktr 10 gün sonra geldiğinde kalp atışını duyarz dedi bugun gittik üstten ve alttan bakldıgı halde kalp atışı görlmedi sadce fetus görldü 10 gün daha bekleylim duylnazsa kürtaj olacagmı söyledi eve kendimi zor attım bu durmda olan var mı
Canım inşallah her şey istediğin gibi olur. Benim de bugün 8+5 teyim sabah kontrolde bebeğiminSelam arkdşlr bişey soracagım son adet tarihim 25.06.2016 da gördüm o günden bu güne dktora gttm ve kese boyutlarna bakldı herşey normal gidiyodu 16.08.2016 da gittim altan bakarak yolk sac görüldü ve herşey yolnda oldugunu söyledi doktr 10 gün sonra geldiğinde kalp atışını duyarz dedi bugun gittik üstten ve alttan bakldıgı halde kalp atışı görlmedi sadce fetus görldü 10 gün daha bekleylim duylnazsa kürtaj olacagmı söyledi eve kendimi zor attım bu durmda olan var mı
canım umarım her şey istediğin gibi olur. Benim bugün kontrol günümdü 8+5 teyimSelam arkdşlr bişey soracagım son adet tarihim 25.06.2016 da gördüm o günden bu güne dktora gttm ve kese boyutlarna bakldı herşey normal gidiyodu 16.08.2016 da gittim altan bakarak yolk sac görüldü ve herşey yolnda oldugunu söyledi doktr 10 gün sonra geldiğinde kalp atışını duyarz dedi bugun gittik üstten ve alttan bakldıgı halde kalp atışı görlmedi sadce fetus görldü 10 gün daha bekleylim duylnazsa kürtaj olacagmı söyledi eve kendimi zor attım bu durmda olan var mı
canım umarım her şey istediğin gibi olur. Bugün benim kontrol günümdü 8+5 teyim sabah doktor kalp atışını göremedi bebek hareketsiz duruyordu ben yarın kürtaj olacağım malesef bebeğimi kaybettim. İnşallah sen bu durumda değilsindir.Selam arkdşlr bişey soracagım son adet tarihim 25.06.2016 da gördüm o günden bu güne dktora gttm ve kese boyutlarna bakldı herşey normal gidiyodu 16.08.2016 da gittim altan bakarak yolk sac görüldü ve herşey yolnda oldugunu söyledi doktr 10 gün sonra geldiğinde kalp atışını duyarz dedi bugun gittik üstten ve alttan bakldıgı halde kalp atışı görlmedi sadce fetus görldü 10 gün daha bekleylim duylnazsa kürtaj olacagmı söyledi eve kendimi zor attım bu durmda olan var mı
Amin canim dualarim hepimiz icin... insallah hepimizin bebisleri sıkıca tutunurKızlar bana da dua edin nolur adetime 2-3 gün var test yaptım pozitif çıktı ama kan vermeye pazartesi gideceğiz çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdim üzülmek istemiyoruz nolur dua edin bu sefer tutunsun hamislerin duası kabul olur