- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 29
Bende 6-8 haftalar arasında duyulur diye tahmin ediyorum. Bu hafta değil birdahaki hafta duyarız inşallah :) 7 ye gireceğiz o zaman :) duyanlar yazsın buraya merak ederm sizi :)7-8. Haftalar diye biliyorum canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 6-8 haftalar arasında duyulur diye tahmin ediyorum. Bu hafta değil birdahaki hafta duyarız inşallah :) 7 ye gireceğiz o zaman :) duyanlar yazsın buraya merak ederm sizi :)7-8. Haftalar diye biliyorum canim.
6+1iken duyduk biz canim cok sukur .ama gelisime ve dollenmeye gore degisir bu .7. Haftada gitmen garanti olur senin icin ins duyarsiniz canimmBende 6-8 haftalar arasında duyulur diye tahmin ediyorum. Bu hafta değil birdahaki hafta duyarız inşallah :) 7 ye gireceğiz o zaman :) duyanlar yazsın buraya merak ederm sizi :)
bebegin hayırli olsun canım ben 4+2 de kese gördüm 5+2 de kalp atışı duydum ama hep vajinal bakıldı herhangi bi risk olusmadi muayenede çok şükür inşallah sende hemen görürsün minigiMerhaba kızlar,
Pazartesi Allâhın izniyle hem betaya baktırmak hemde rutin kontrol testleri için kadın doğuma gideceğim.
5+4 te karından bakarak kese görülür mü?
Birde betanın 2000 üstünde olması gerekiyor pazartesi, bu değerle de görünmesi mümkün müdür?
Kalp atışı kaçıncı haftada duyulur? 5+4 çok mu erken olur?
Beta değeriyle kalp atışının duyulmasının alakası var mı :)
Kafamda deli sorular :)
Şimdiden teşekkürleer :)
Canım ilk betan kaçtı peki? Ve ilk öğrendiğinde ne kadarlıktın?6+1iken duyduk biz canim cok sukur .ama gelisime ve dollenmeye gore degisir bu .7. Haftada gitmen garanti olur senin icin ins duyarsiniz canimm
Canım sağolasın, seninde hayırlı olsun :) siz cinsiyet bekliyosunuz sanırım :) belli mi :)bebegin hayırli olsun canım ben 4+2 de kese gördüm 5+2 de kalp atışı duydum ama hep vajinal bakıldı herhangi bi risk olusmadi muayenede çok şükür inşallah sende hemen görürsün minigi
Canim ben adetime 3 gun kala dayanamadim kan testi yaptrdim 62 cikmisti .tam adet gunumde tekrar yaptrdi. 276 cikmisti .adet gunumden 5 gun geciktikten sonra kadin doguma gittim vajinal ultrasyonla baktirdim karnimdan gorunmedi cunku o zaman keseyi gorduk 4+1idi o zaman .daha sonra 5.haftamda tekrar kan testi yaptrdim 9000 cikti .kalp atisi icin 6+5 iken kadin doguma gittim kalp atisini duymak icin ultrasyon da 6+1cikti 4 gun geri gorunuyordu o zaman kalp atisini duyduk .doktorlar keseyi gordukten snra kan degerinin pek onemi kalmiyor onwmli olan kesenin icinde bebek gorunmesi :)Canım ilk betan kaçtı peki? Ve ilk öğrendiğinde ne kadarlıktın?
Ben tam 5. Haftada 516 değerle öğrendim. Pazartesi 2000 üzeri olması lazım. Bi arkadaş kalp atışı için 3000 üzeri olması lazım dedi. O mantıkla önümüzdeki çarşamba duymam olası :) tam 6 olacak çünkü. Ama ben yinede garanti olması için bidahaki hafta gitmeyi düşünüyorum :) sağlıklı ilerleme olursa inşallah
Anladım canım, hayırlısıyla bide ben duyabilsem o pıt pıtı içim daha fa rahat edecek :)Canim ben adetime 3 gun kala dayanamadim kan testi yaptrdim 62 cikmisti .tam adet gunumde tekrar yaptrdi. 276 cikmisti .adet gunumden 5 gun geciktikten sonra kadin doguma gittim vajinal ultrasyonla baktirdim karnimdan gorunmedi cunku o zaman keseyi gorduk 4+1idi o zaman .daha sonra 5.haftamda tekrar kan testi yaptrdim 9000 cikti .kalp atisi icin 6+5 iken kadin doguma gittim kalp atisini duymak icin ultrasyon da 6+1cikti 4 gun geri gorunuyordu o zaman kalp atisini duyduk .doktorlar keseyi gordukten snra kan degerinin pek onemi kalmiyor onwmli olan kesenin icinde bebek gorunmesi :)
Amiiin bitanem amiin hep bunun için dua ediyorum rabbm isteyenlere de hayırlı zamanda nasip etsin inşallahAmin canım Allah razı olsun insallah sag salim kucagımıza alalım hepimiz. Kaygilanma rahat ol sen.cinsiyet için son bir haftamız kaldi Rabbim ne verirse razıyım.evlat isteyen tüm arkadaşlarıma duacıyım
merhaba cnm seninle sat larımız aynı ve aynı gün kan vermişiz ama ben perşembe 2. kanı verdim senin değerin benimkinden yüksek büyük ihtimalle sen daha önce görürsün keseyi inşallah hemşire bana perşembe günü doktora 2 hafta sonra git anca görünür kese dedi bende bekliyorum cnm 17sinde gideceğim inşallah senden güzel haberler bekliyorum takipteyim cnmMerhaba kızlar,
Pazartesi Allâhın izniyle hem betaya baktırmak hemde rutin kontrol testleri için kadın doğuma gideceğim.
5+4 te karından bakarak kese görülür mü?
Birde betanın 2000 üstünde olması gerekiyor pazartesi, bu değerle de görünmesi mümkün müdür?
Kalp atışı kaçıncı haftada duyulur? 5+4 çok mu erken olur?
Beta değeriyle kalp atışının duyulmasının alakası var mı :)
Kafamda deli sorular :)
Şimdiden teşekkürleer :)
Merhaba canım benim çok sevndim aynı olmamıza :) bende bu hafta değil bidahaki haftaya gideceğim canım kalp atışı da duyulur inşallah :) pazartesi gidip artış ne durumda bide ilk gebeliğimde virüs vardı bende o ne durumda ona baktracağım. Keseyi de görürsem içim daha da rahatlar :)merhaba cnm seninle sat larımız aynı ve aynı gün kan vermişiz ama ben perşembe 2. kanı verdim senin değerin benimkinden yüksek büyük ihtimalle sen daha önce görürsün keseyi inşallah hemşire bana perşembe günü doktora 2 hafta sonra git anca görünür kese dedi bende bekliyorum cnm 17sinde gideceğim inşallah senden güzel haberler bekliyorum takipteyim cnm
Böyle sert doktorlardan nefret ediyorum. İlk gebeliğimde gittiğim doktorda aynı böyle davranmıştı bana. Bi ters konuşmalar havalanmalar falan sanki bi o var kadın doğumcu.Sat 29 temmuz 5 ağustos da vajinal ultrason oldum daha yeni çok küçük.dedi bi de 3 gün geçmiş dedi ne kadarlik dedim 3 dedim ya dedi sasirdim 10 gün sonra gel dedi
Canim benim pazartesi 83 tü persembe 336 olmuş hemsire çok güzel yükselmis gerektigi gibi dedi 2 hafta sonra git dedi 2 haftalik daha demisti persembe cnmMerhaba canım benim çok sevndim aynı olmamıza :) bende bu hafta değil bidahaki haftaya gideceğim canım kalp atışı da duyulur inşallah :) pazartesi gidip artış ne durumda bide ilk gebeliğimde virüs vardı bende o ne durumda ona baktracağım. Keseyi de görürsem içim daha da rahatlar :)
Senin değer kaç çıktı canım perşembe günü?
Ohh için rahatlamıştır canım ya maşallah . Bende görsem o iki kat artışı inşallah hayırlısıyöa daha da rahat edeceğim :)Canim benim pazartesi 83 tü persembe 336 olmuş hemsire çok güzel yükselmis gerektigi gibi dedi 2 hafta sonra git dedi 2 haftalik daha demisti persembe cnm
Duyarsin canim Allahin izniyle .:)guzel dusun guzel olsun herseyAnladım canım, hayırlısıyla bide ben duyabilsem o pıt pıtı içim daha fa rahat edecek :)
Yarın sabah gideceğim nasipse btnemhemde nasıl rahatladım canım varya sende görürsün cnm merak etme inşallah sen nezaman gideceksin doktora cnm
Hiç kötü şey konduramıyorum zaten canım, inşallah sağlıklıdır diye düşünüyorum :)Duyarsin canim Allahin izniyle .:)guzel dusun guzel olsun hersey