Oyy kuzum evet aynen öyle :) kırmızı çizgiyi görünce sonra bu heyecanlar başlıyor :) hayırlısıyla bi kalp atışını duysak inşallah. Kimseye söylemedik ailelerden başka , kalp atışını duymadan söylemeyeceğiz. Heyecan yaptım :)İnş.görürsün canımm.Tatlı heyecanlar başladı.Kese,kalp atışları ve sonra kendisi...Mutluluğun katlanarak artsın inş. canım.
Canım tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inş bnde dün idrar bugün de kanda baktm 165,40 çıktı kerede yoktu doktor ptesi gel değerlerine bakıcaz dedi bi bilgisi olan varsa yardımcı olsn nekadarlık olduğunu söylemedi değerim kötümü acabaMerhaba kızlar,
Pazartesi Allâhın izniyle hem betaya baktırmak hemde rutin kontrol testleri için kadın doğuma gideceğim.
5+4 te karından bakarak kese görülür mü?
Birde betanın 2000 üstünde olması gerekiyor pazartesi, bu değerle de görünmesi mümkün müdür?
Kalp atışı kaçıncı haftada duyulur? 5+4 çok mu erken olur?
Beta değeriyle kalp atışının duyulmasının alakası var mı :)
Kafamda deli sorular :)
Şimdiden teşekkürleer :)
Canım tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inş bnde dün idrar bugün de kanda baktm 165,40 çıktı kerede yoktu doktor ptesi gel değerlerine bakıcaz dedi bi bilgisi olan varsa yardımcı olsn nekadarlık olduğunu söylemedi değerim kötümü acaba
Amin btnem, seninde gözün aydın, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sat kaçtı canım? Doktor iki kat artmışmı, sağlıklı mı diye bakacak tahminenCanım tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inş bnde dün idrar bugün de kanda baktm 165,40 çıktı kerede yoktu doktor ptesi gel değerlerine bakıcaz dedi bi bilgisi olan varsa yardımcı olsn nekadarlık olduğunu söylemedi değerim kötümü acaba
İnşallah cnm Allâh snnde kucağına almayı nasip etsin. kalp atışı kaçta duydun cnm5de kese görünür ama kalp atışı için erken benim minnoşumun duyulmadı. Kese ve yolk kesesi vardı sadece. İnşallah pıt pıtlarınıda duyarsın
İnşallah cnm Allâh snnde kucağına almayı nasip etsin. kalp atışı kaçta duydun cnm
Bende öyle düşünüyorum canım.. Zaten eşim gelemeyecek, onla birlikteyken kalp atışını duymak isterim :) kalp atışı ne zaman duyulur ki acabaZelGN kese gorunur diye tahmin ediyorum. Ama kalp atisi icin henuz erken..
Oo anladm cnm hayırlısıyla duyarsınız inşallahDaha duyamadık canım nasipse 11inde kontrolümüz var o zaman duyacağız büyük ihtimalle göreceğizde
Sanırım geç döllenme olmş cnm. Benim bat 31 di 4 ünde yaptım test pozitifti kan verdim 516 çıktı.Kızlar geçen ay 26sında oldm bu temmuzda olmadm bnim hep bi kaç gün sarkar kisrimden dolayı daha dün baktm idrarda çıkınca kanda baktm ptesi işte değer artar umarm acaba bnm gbi olan varmı
Oo anladm cnm hayırlısıyla duyarsınız inşallah
7-8. Haftalar diye biliyorum canim.Bende öyle düşünüyorum canım.. Zaten eşim gelemeyecek, onla birlikteyken kalp atışını duymak isterim :) kalp atışı ne zaman duyulur ki acaba
Haklısn canım doktorda öle dedi olabilir dedi ptesi netleşecekSanırım geç döllenme olmş cnm. Benim bat 31 di 4 ünde yaptım test pozitifti kan verdim 516 çıktı.
Canım imzayı nasıl yapıyoruzSanırım geç döllenme olmş cnm. Benim bat 31 di 4 ünde yaptım test pozitifti kan verdim 516 çıktı.
Canım profil ayarlarında hamilelik yazıyor orayı internetten hesaplayarak bebeğinin doğacağı tarihi yaz onayla çıkıyor.Canım imzayı nasıl yapıyoruz