Kese ve kalp atışı!

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.030
29
Merhaba kızlar,
Pazartesi Allâhın izniyle hem betaya baktırmak hemde rutin kontrol testleri için kadın doğuma gideceğim.
5+4 te karından bakarak kese görülür mü?
Birde betanın 2000 üstünde olması gerekiyor pazartesi, bu değerle de görünmesi mümkün müdür?
Kalp atışı kaçıncı haftada duyulur? 5+4 çok mu erken olur?
Beta değeriyle kalp atışının duyulmasının alakası var mı :)
Kafamda deli sorular :)
Şimdiden teşekkürleer :)

İnş.görürsün canımm.Tatlı heyecanlar başladı.Kese,kalp atışları ve sonra kendisi...Mutluluğun katlanarak artsın inş. canım.

İnş.görürsün canımm.Tatlı heyecanlar başladı.Kese,kalp atışları ve sonra kendisi...Mutluluğun katlanarak artsın inş. canım.
Oyy kuzum evet aynen öyle :) kırmızı çizgiyi görünce sonra bu heyecanlar başlıyor :) hayırlısıyla bi kalp atışını duysak inşallah. Kimseye söylemedik ailelerden başka , kalp atışını duymadan söylemeyeceğiz. Heyecan yaptım :)

Merhaba kızlar,
Pazartesi Allâhın izniyle hem betaya baktırmak hemde rutin kontrol testleri için kadın doğuma gideceğim.
5+4 te karından bakarak kese görülür mü?
Birde betanın 2000 üstünde olması gerekiyor pazartesi, bu değerle de görünmesi mümkün müdür?
Kalp atışı kaçıncı haftada duyulur? 5+4 çok mu erken olur?
Beta değeriyle kalp atışının duyulmasının alakası var mı :)
Kafamda deli sorular :)
Şimdiden teşekkürleer :)
Canım tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inş bnde dün idrar bugün de kanda baktm 165,40 çıktı kerede yoktu doktor ptesi gel değerlerine bakıcaz dedi bi bilgisi olan varsa yardımcı olsn nekadarlık olduğunu söylemedi değerim kötümü acaba :dua:
:KK17:

5de kese görünür ama kalp atışı için erken benim minnoşumun duyulmadı. Kese ve yolk kesesi vardı sadece. İnşallah pıt pıtlarınıda duyarsın

Canım tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inş bnde dün idrar bugün de kanda baktm 165,40 çıktı kerede yoktu doktor ptesi gel değerlerine bakıcaz dedi bi bilgisi olan varsa yardımcı olsn nekadarlık olduğunu söylemedi değerim kötümü acaba :dua:

Adetin kaç gün geçti. Henüz çok yeni olabilir. İki gün sonra bir kez daha test yap iki kat artıyorsa tamamdır

Amin btnem, seninde gözün aydın, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sat kaçtı canım? Doktor iki kat artmışmı, sağlıklı mı diye bakacak tahminen

5de kese görünür ama kalp atışı için erken benim minnoşumun duyulmadı. Kese ve yolk kesesi vardı sadece. İnşallah pıt pıtlarınıda duyarsın
İnşallah cnm Allâh snnde kucağına almayı nasip etsin. kalp atışı kaçta duydun cnm

Kızlar geçen ay 26sında oldm bu temmuzda olmadm bnim hep bi kaç gün sarkar kisrimden dolayı daha dün baktm idrarda çıkınca kanda baktm ptesi işte değer artar umarm acaba bnm gbi olan varmı :110::dua:

Kızlar geçen ay 26sında oldm bu temmuzda olmadm bnim hep bi kaç gün sarkar kisrimden dolayı daha dün baktm idrarda çıkınca kanda baktm ptesi işte değer artar umarm acaba bnm gbi olan varmı :110::dua:
Sanırım geç döllenme olmş cnm. Benim bat 31 di 4 ünde yaptım test pozitifti kan verdim 516 çıktı.

Canım imzayı nasıl yapıyoruz
Canım profil ayarlarında hamilelik yazıyor orayı internetten hesaplayarak bebeğinin doğacağı tarihi yaz onayla çıkıyor.
Rabbim hepimizin pıtpıtları duymamızı nasip etsin. Kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

• Beğen
Reactions: mik
X