- 17 Eylül 2024
- 51
- 23
- 26
-
- Konu Sahibi minikkullanici
karından us ye baktıysa görünmez zaten erkenMerhabalar,
5+6 gebeyim
Bugün muayenede doktor keseyi gördü ama bebek görünmedi. Kese boştu.2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi. Beta verdim 23 bin betam cıktı . Böyle durum yaşayan var mı? Boş gebelik olmasından korkuyorum. Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Gördük evet 6+3'te, 26 haftalık olduk bile. İçinizi ferah tutun erken henüz görmek içinSizin şuan kaç haftalık oldu gördünüz mü sonrasında
En son görmediğinde yine vajinal mi baktı ?Merhabalar konuyu canlandırmış oldum ama
6+3 teydim karından hiç goremedi sonra vajinal baktı ve kese göründü yol kesesi mi ne diyorlar o da göründü ama bebek görünmedi. Kistim varmış ve patlamış karnıma kanama yapmış çok ağrı cekiyordum 2 gün sonra tekrar karından baktı ama bebek gorunmedigi için çok tedirgin oldum. Betahcg 26 binlerde çıktı be 6+5 olmasına rağmen görünmemesi normal mi
7 çı haftada git kalpatışınıda dınlersın. Şımdı daha erken gözukmezkıMerhabalar,
5+6 gebeyim
Bugün muayenede doktor keseyi gördü ama bebek görünmedi. Kese boştu.2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi. Beta verdim 23 bin betam cıktı . Böyle durum yaşayan var mı? Boş gebelik olmasından korkuyorum. Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Merhaba benim kesem acaba bos mu dolu mu anlayamadim alttan muane etti haftaya tekrar gel desi ama kav haftalik oldugunu bile bilmiyorum sizce?5+3te ben de sadece kese gördüm. gayet normal bir durum. daha erken. 6+6da hem bebişi hem kalp atısını gördük.
ultrason kağıdı vermedi mi size? içinde bir sey var. kese sekli güzel görünüyor bence endişe etmeyin bekleyinMerhaba benim kesem acaba bos mu dolu mu anlayamadim alttan muane etti haftaya tekrar gel desi ama kav haftalik oldugunu bile bilmiyorum sizce?
Verdigi tek sey paylastigim fotograd baska hic birsey vermedi maalesef ve o yuzden de cok endiselendimultrason kağıdı vermedi mi size? içinde bir sey var. kese sekli güzel görünüyor bence endişe etmeyin bekleyin
söylemesi gerekirdi aslında haftası söyle böyle vs diye. ama bence endişe etmeyin. zaten normal olmayan bir durum olduğunda doktorlar direkt söylüyorVerdigi tek sey paylastigim fotograd baska hic birsey vermedi maalesef ve o yuzden de cok endiselendim
Doğrudur bu doktor haftasini vs soylemeyince bos keseden endişelendimsöylemesi gerekirdi aslında haftası söyle böyle vs diye. ama bence endişe etmeyin. zaten normal olmayan bir durum olduğunda doktorlar direkt söylüyor