Kese var bebek görünmüyor

Doğrudur bu doktor haftasini vs soylemeyince bos keseden endişelendim 🥹
hiç endişe etmeyin söylerdi. benim doktorum haftasını falan söylemişti ama yine açıklama yapmamıştı. biz sorduk her sey yolunda mı bir sorun var mı diye. o da sorun yok her sey güzel demişti. boşuna stres yapıp kendinizi üzmeyin. insallah sağlıkla gelir 🥰

Merhabalar,
5+6 gebeyim
Bugün muayenede doktor keseyi gördü ama bebek görünmedi. Kese boştu.2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi. Beta verdim 23 bin betam cıktı . Böyle durum yaşayan var mı? Boş gebelik olmasından korkuyorum. Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Bende yarın gidicem 5+5 oluyor benimde yarın ilk defa gidicem bakalım neler olucak beni çok korkuttu insanlar dış gebelik kimyasal boş vs diye artışlarım falan düzenliydi aslında en son perşembe akşam 2000di

Bu arada bu konuyu açan bendim 5+6 da kese görünüp bebek görünmemişti bugün 7+ 3 olarak gittim çok şükür bebek de göründü kalp atışlarını da dinledik. O yüzden kimse endişelenmesin 6 haftadan önce böyle olması normal

En son görmediğinde yine vajinal mi baktı ?
Doktor görememe sebebini soylemedi mi (kanamadan kaynaklı vs )
Bide bebeği göremeyip hemen neden 2 gün sonraya çağırdı ki acaba sizi
Yok artık direk karından bakılıyor çok şükür 1 hafta sonra kalp atışını duydum ultrasona göre 1 hafta geriden geliyor ama bilemiyorum tam 8 hafta olduk bugün yalniz benim sıvı hala içerde karın ağrım devam ediyor

Mrh arkadaşlar geçen pazartesi özel bir hastaneye gittim karından ultrason ile muayene etti gebelik kesesi göründü bebeği besleyen Kordon'da gorunuyor dedi ama şuan bebeği göremedim 15 Ekim'de tekrar gel kalp atışında duyalım dedi benden bazı tahliler istedi özelde pahalli olduğu için devlette yaptır gel dedi bugünde devlete gittim doktor bey ultrasonla tekrar karından baktı oda kese var ama daha bebek gorunmuyor iki hafta sonra gel dedi şuan 5+4 günlüğüm yani 6 cı haftanın içindeyiz görünmemesi normalmi sizce

Mrh arkadaşlar gecen pazartesi Dr. Gittim karından ultrason ile muayene etti gebelik kesesi göründü bebeği besleyen Kordon'da gorunuyor dedi ama şuan bebeği göremedim ayın 15 de tekrar gel kalp atışında duyarız dedi şuan 5+4 haftaligim ayın 15 de 6+2 olucaz umarım kalp atışıni duyarım ultrason resmine bakarmisiniz anlarsaniz eğer

Eklentiler

• IMG_20241010_103504.jpg
    IMG_20241010_103504.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba ultrasonda benimde böyleydi bende sizin gibi endişelendim ama bu haftalıklarda görünmemesi çok normalmiş geç döllenme olabiliyormuş. Ben 7+3 de gördüm umuyorum sizde 15 ekimde görürsünüz yada görünmese bile 1 hafta sonra tekrar gidin üzülmeyin endişelenmeyin bol bol dua edin ben öyle yaptım :)

Merhaba ultrasonda benimde böyleydi bende sizin gibi endişelendim ama bu haftalıklarda görünmemesi çok normalmiş geç döllenme olabiliyormuş. Ben 7+3 de gördüm umuyorum sizde 15 ekimde görürsünüz yada görünmese bile 1 hafta sonra tekrar gidin üzülmeyin endişelenmeyin bol bol dua edin ben öyle yaptım :)
Tşk ederim canım inşallah dediğin gibi olur içim rahat aslında ama işte kafayada takıyorsun bir yandan

X