Siz 7yi bekleyin bir gün daha tam olsun inşallah duyup görürsün bende gördüm minicik nokta ama insan yinede mutlu oluyor kalbini duydum kalkıp kadını opecektim titriyormusum bı anda titremem geçti kalbini de duyunca
İyi akşamlar hanımlar.
5+5 haftalık hamileyim bu 2.hamileliğim. Geçen hafta doktor keseyi görmüştü haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. O doktordan çok memnun olmadığım için bugün başka bir doktora gittim doktor yoktu asistanları vardı biri karından ultrasonla baktı keseyi gördü ama bebeği göremediğini söyledi ve önceki ultrason görüntüme baktı kesenin geliştiğini söyledi haftaya tekrar gel yine duyamazsak sağlıksız bir gebelik dedi.
Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı lütfen bana moral verin
Bende daha önce böyle boş gebelik geçirdim ama geç döllenme olabiliyor 7.haftaya kadar bekliyorlar. Benim maalesef sadece kese oluştu bebek oluşmadı 8.hafta kürtajla aldılar. Umarım sizinki geç döllenmedir 7.haftaya kadar bekleyin
Tekrar gittiniz mi durumunuz nasıl inşallah olumlu sonuçlar alırsınız Allah gönlünüze göre verir Ben de 5+5 im kese 13,5 mm bebişi göremedik bana da haftaya gel yine bakalım dedi, geçen hafta da haftaya gel demişti durumumuz aynıymış :)
Bende daha önce böyle boş gebelik geçirdim ama geç döllenme olabiliyor 7.haftaya kadar bekliyorlar. Benim maalesef sadece kese oluştu bebek oluşmadı 8.hafta kürtajla aldılar. Umarım sizinki geç döllenmedir 7.haftaya kadar bekleyin