- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi alonedark18
Kaç haftalıkBuda benim neymiş acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalıkBuda benim neymiş acep
Kaç haftalık
KızdırOrda 8+1 şuan 8+5
Kızdır
8+1 göre minik kızlar hızlı gelişmiyor erkekler hızlı gelişiyor yani buda tutma olasılıgı var ama ben 11 yada 12 hafta nub tahmini ediyorumNeye göre benim kesede yuvarlak değil
Arkadaş yanımda değil kızlar pek görüşmüyoruz daha sorabilecek samimiyetin yok..arkadaş ortamında konuşmuştuk öyle...ama bu teoriye göre erkek benceBuda benim neymiş acep
8+1 göre minik kızlar hızlı gelişmiyor erkekler hızlı gelişiyor yani buda tutma olasılıgı var ama ben 11 yada 12 hafta nub tahmini ediyorum
Cinsiyet bellimi canım seninAy dikkat ettim de benim ki yuvarlak sonucu öğrenince yazarım. bugün aklıma gelmişti görümcemin oğlu oldu ultrasonda kese yanlamasına genişti. Benimki niye yuvarlak diye düşündüm, bu konuyu gördüm. Tevafuk
Kız mi bebeğin cnmbenimki hızlı gelişiyor ben bebegide kalp atımınıda 5+5 te duydum o yüzden herkes erkek dedi bilmiyordum normalde kız geç gelişirmiş öyle ogrendim bende
Arkadaşın doğru söylemiş benim oğluşlarım da muz gibiydiKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Kız mi bebeğin cnm
Yok hayır canım belli değil daha.Cinsiyet bellimi canım senin
Benimde 10 :)Henüz belli değil daha 8 haftalık
Benimde 10 :)
Benimde kese yuvarlakti ve kız:)
Bende oyle biliyorum alttan sisme yapiyosa erkek tam yuvarlaksa gobusun kizzKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
ÖylemiArkadaşın doğru söylemiş benim oğluşlarım da muz gibiydi☺