• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese sabah gözüktü akşam gözükmedi

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
464
124
23
24
Kızlar sabah devlet hastanesine gittim ve kese gözüktü 5+2 haftalık dedi doktor. Az önce özele gittim acile ve kese gözükmedi. Acilin ultrason cihazı çok iyi değil biraz eski ve idrara sıkışık olmadığınız için görmemişizdir dedi yolladı. Ama tabi benim şu an içim içimi yiyor nasıl bi gözüküp bi gözükmez ki sabah hemen görmüşlerdi. Bir şey olmuş olabilir mi

Hemen umutsuz olacak bı durum yok, zaten şimdi çok çok miniktir, varla yok arasıdır, ultrason cihazlarının hepsi de aynı değil görmemesi normal, sonraki kontrolde görürsün, kanaman falan ekstra bı durumun var mı

Hemen umutsuz olacak bı durum yok, zaten şimdi çok çok miniktir, varla yok arasıdır, ultrason cihazlarının hepsi de aynı değil görmemesi normal, sonraki kontrolde görürsün, kanaman falan ekstra bı durumun var mı
Hayır çok şükür kanamam yok ama gebeliğin başından beri ağrım var normal diyorlar. Sadece devlette gözüken şeyin akşam özelde gözükmemesi beni korkuttu

Hayır çok şükür kanamam yok ama gebeliğin başından beri ağrım var normal diyorlar. Sadece devlette gözüken şeyin akşam özelde gözükmemesi beni korkuttu
Ağrı 25teyim hala var be canım tek derdin o olsun doğuma kadar da sürecek 😊 gerçekten stres yapacak bı sebep yok şu anda, yeni olusuyordur zaten, varla yok arasıdır, bakan doktora göre bile olçumler değişir, makineye göre değişir, kendini korkutma rahatla

Ağrı 25teyim hala var be canım tek derdin o olsun doğuma kadar da sürecek 😊 gerçekten stres yapacak bı sebep yok şu anda, yeni olusuyordur zaten, varla yok arasıdır, bakan doktora göre bile olçumler değişir, makineye göre değişir, kendini korkutma rahatla
Korkudan ağladım eve gelirken ya eşim de sizin gibi söyledi ben de biliyorum olası bir durum olduğunu ama içimdeki tedirginlik sanırım bir daha görene kadar gitmeyecek. Keşke hiç gitmeseydim dedim

Kafanızı karıştırıp özelde acile gitmeyin önemli bir şey yoksa 🙏🏻 zaten devlet hastnesinde bir sorun olsaydı söylerdi şu an küçük olduğu için görünmemiştir

Benim 6 haftalıkken karından görünen bebek 8 haftalıkken görünmedi vajinal baktı öyle gördü. Doktorun tecrübesine göre de değişiyor

Akşam acile neden gittin ki
Kan vermiştim gündüz devlet hastanesinde tam kan ve idrar akşam bi baktım idrar sonuçları neredeyse hepsi kırmızı değerler kötü duruyordu özele bi doktora göstereyim dedim ilaç falan başlamam gereken bir durum varsa başlayım dedim idrar yolu enfeksiyonu varmış bu nedenle tek kullanımlık toz bi ilaç verdi ama ultrasonda da bakalım dedi baktık göremedi

Ay teşekkür ederim 🩷🩷🩷

Kan vermiştim gündüz devlet hastanesinde tam kan ve idrar akşam bi baktım idrar sonuçları neredeyse hepsi kırmızı değerler kötü duruyordu özele bi doktora göstereyim dedim ilaç falan başlamam gereken bir durum varsa başlayım dedim idrar yolu enfeksiyonu varmış bu nedenle tek kullanımlık toz bi ilaç verdi ama ultrasonda da bakalım dedi baktık göremedi
Betanız kaç? Beta 1000lere çıkmadan kese gözükmüyor hatta bana 1500 üzeri çıkınca bakalım dedi o zaman gördü çok erken sizinki bir sonrakinde görür bence endişelenmeyin ☺️

Back
X