Kese neden gozukmuyor?

CooperBaby

Mila
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
42
39
Merhabalar Arkadaşlar.

Aranıza yeni katıldım.

Daha yeni 4-5 haftalık gebe oldugumu ogrendim iki gun önce..

Fakat,

HCG 2 gün önce ilk kez ölcüldügünde; 3508 U/L

HCG testinde bugun cıkan; 5735 U/L

İLK VAJINAL ULTRASON DA KESE GOREMEDİ DOKTOR.. Bugun basla bır doktor da GÖBEK’ten ultrason ile mini minnacık nokta gibi bır sey goruyorum.. Gelisir geliscek o dedi.. Pazartesiye tekrar randevu aldım.. Dış gebelik olabilir mi?

Aranızda benim gibi var mı bu sekilde yasayan?

Şimdiden herkese vereceği cevaplar icin tesekkur ederim.

Daha küçük canım az bir şey gördüyse görünür o inşallah. Ben de çok paniktim hala öyleyim. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah.

5 haftasan sonra kese gorunur hgc. yuksek belki ikiz bebeklerin olur

Daha küçük canım az bir şey gördüyse görünür o inşallah. Ben de çok paniktim hala öyleyim. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah.
Çok çok teşekkür ederim. Gercekten farklı bir his farklı bir heyecan.

Hepimize, tüm anne adaylarına sağlıklı bir şekikde kucaklarına almasını diliyorum bebişlerimizi.

canım daha çok küçük kese için,benim keseyi 6.hafta da bir doktor görüyorum derken diğer doktor göremiyorum dış gebelik diye kesin kesin konuşuyordu.Biraz daha bekle doktorun gördük dediyse görmüştür.Benim 6.haftanın sonunda kesinleşti kese.Stres yapma :)

5 haftasan sonra kese gorunur hgc. yuksek belki ikiz bebeklerin olur
Ahh umarım dediginiz gibi olur. Dış gebelik kısmını düşünmek bile istemiyorum.

Normal şartlar da ikiye katlaması gerekiyormuş ya çıkan değerlerin şuan da normal değil mi değerler? İki defa yapıldı, pazartesi günü 3. Kez yapılacak testler.. Bildiğim kadarıyla 5735 U/L degerin iki katı çıkması gerekiyor değil mi?

Ayy çok tatlısınız, desteğiniz için çok teşekkür ederim. :) Ben de bu şekil de düşünmek istiyorum. Yıllar sonra karar verdik hem de koskocaman bi 10-11 yıl sonra.. Bende güzel sonuclansın istiyorum.:)

Sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı umuyorum.

İnşallah keseyi gördüğün zaman kalp atışlarını da duyarsınız yoksa sonra onun stresi başlıyor :) biz 8.haftayı bitirmek üzereyiz ama daha kalp atışı için küçük dedi bekliyoruz.Allahtan hayırlısı olaun herkes için :)

Dış gebelik olsa canım o noktanın rahim dışında olduğunu anlardi doktor. Bizim de ikizler, kalp atışları duyulmadi daha inşallah büyür canini sıkma.

Ben de adetim gecikince direk gitmiştim doktora senle ayni haftada sadece bir nokta gibi birşey görüyorum dedi vajinal bakmıştı galiba, çok şükür sorun olmadı.

Ayyy dediğiniz gibi bir de kalp atışlarını ne zaman duyarız heyecanı başladı. :) Sonra da eminim cinsiyet.. :))

Maşallah maşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

aynen canm benm eger 4. kati artarsa ikiz olabilir dis gebelik olsa kasik agrisindan duramaZsin

Ben de adetim gecikince direk gitmiştim doktora senle ayni haftada sadece bir nokta gibi birşey görüyorum dedi vajinal bakmıştı galiba, çok şükür sorun olmadı.

Çok şükür sevindim adınıza. Bir de merak ettiğim size folik asit vs benzeri bir seyler verdiler mi?

Dış gebelik olsa canım o noktanın rahim dışında olduğunu anlardi doktor. Bizim de ikizler, kalp atışları duyulmadi daha inşallah büyür canini sıkma.

Ay maşallah maşallah, yirim onları yahu.

Tekrardan çok çok teşekkürler. Tecrubeli birilerinden duymasam rahat edemezdim. Rahatladım gercekten.

Tekrardan size, Allahım dan saglıkla kucagınıza almanızı diliyorum bebişlerinizi.

Siz de her aşama sağlıkla büyütür kavusursunuz inşallah çok teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…