Sağlıkla gelsin inşallah bnde 5+4 gideceğim. Sizin şuan kaç haftalıkEvet 5 haftalık gebelikte kese görünür 5+2 de gördüm ben
Aslında bnde çok bilgim yok uygulama araştırmaya göre . Son adet gününde itibaren hesaplaniyor mus.ya bir seh sorcamhaftayı nasıl hesaplıyorsunuz? benim son reglimin ilk günü 4 mayıs. ama doktorum reglden 3 gün önce değerim 306 çıktığı için erken döllenmiş olabilir demişti. haftası için ultrasonda bakıp söyleyebiliriz dedi. ilk ultrasonum da 10 haziranda
Sonra kan testi yaptırdınız miAslında bnde çok bilgim yok uygulama araştırmaya göre . Son adet gününde itibaren hesaplaniyor mus.
ben iki uygulama kullanıyorum. biri ücretli, diğeri ücretsiz. ücretli olan 4+1 diyor, ücretsiz olan 5+0Aslında bnde çok bilgim yok uygulama araştırmaya göre . Son adet gününde itibaren hesaplaniyor mus.
Çokta önemli değil bence sağlıklı olsun yeterben iki uygulama kullanıyorum. biri ücretli, diğeri ücretsiz. ücretli olan 4+1 diyor, ücretsiz olan 5+0o yüzden anlamadim
evet ama ben tam 6.haftada gitmek istiyorum doktora çünkü doktorum başka şehirde. sürekli gidip gelemiyorum. ayın 10unda gidicem insallah kalp atışını da duyabilirizÇokta önemli değil bence sağlıklı olsun yeterdoktorunuz der zaten biraz daha büyüyünce.
İnşallah bende görürüm yerleşme kanamanız oldu mu kaçıncı gündeEvet 5 haftalık gebelikte kese görünür 5+2 de gördüm ben
Maşallah. Bende yarın gideceğim 5+4 ama bugün kanama gibi birşey oldu canım sıkıldı dizinde oldu mi bu aralarBen de 5 haftalıkken gördüm.
bi sonraki haftada kalp atışını duydum.
Hayır ben şuanda 17 haftalık hamileyim .Maşallah. Bende yarın gideceğim 5+4 ama bugün kanama gibi birşey oldu canım sıkıldı dizinde oldu mi bu aralar
İnşallah bir sıkıntı yoktur .Hayır ben şuanda 17 haftalık hamileyim .
Son adet tarihinizin ilk gününü baz alıyorlar hafta hesaplarken ultrasonda 3 4 gün önde çıkıyor ama genelde ama adet tarihi ile ultrason uyumlu mu diye bakılıyor hepya bir seh sorcamhaftayı nasıl hesaplıyorsunuz? benim son reglimin ilk günü 4 mayıs. ama doktorum reglden 3 gün önce değerim 306 çıktığı için erken döllenmiş olabilir demişti. haftası için ultrasonda bakıp söyleyebiliriz dedi. ilk ultrasonum da 10 haziranda
Yok bir sorun.İnşallah bir sıkıntı yoktur .
Genelde regl başlangıç tarihinden itibaren hesaplama oluyor uygulamalarda zaten ona göre hesaplıyor bende kalp atışında haftasına baktı söyledi kendi haftamla uyumluyduya bir seh sorcamhaftayı nasıl hesaplıyorsunuz? benim son reglimin ilk günü 4 mayıs. ama doktorum reglden 3 gün önce değerim 306 çıktığı için erken döllenmiş olabilir demişti. haftası için ultrasonda bakıp söyleyebiliriz dedi. ilk ultrasonum da 10 haziranda
Evet olmuştu 4+5 de sonra progestan kullandım hep olmadı başka 9. Haftadayım şuanİnşallah bende görürüm yerleşme kanamanız oldu mu kaçıncı günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?