• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ne zaman görünüyor.

Ozur dileyerek söylüyorum ben tedavi ile suan hamile kaldim ve iliski gunlerimiz falan belli. Ama son adet tarihime gore ben suan 1 aylik hamile oluyorum o zaman. Keseyi ne zaman goruruz biliyor musunuz
Birde beta degerim 27 haziran 44.9 1 temmuz 366. 3 temmuz 921 sizce nasil normal mi ilerliyor

Ozur dileyerek söylüyorum ben tedavi ile suan hamile kaldim ve iliski gunlerimiz falan belli. Ama son adet tarihime gore ben suan 1 aylik hamile oluyorum o zaman. Keseyi ne zaman goruruz biliyor musunuz
Benimki normal yolla olan gebelik .
Son adet tarihimden itibaren bakp hesapladilar ben keseyi tam 5 haftalikta gördüm.
Kalp atisini da 6 /7 haftalikta duydum.

Şuan 4+1 deyim. 3 gün üst üste kan verdim ilk 13-28-62 ardından 2 gün bekledim 405 çıktı dün. Her gün 2 katından fazla artıyor cuma günü 4+5 olucam doktora randevu aldım hesaplarıma göre 12000 falan olucak beta gözükür mü kese bebek vs
Benm 5+1 göründü. Doktorum idrar sıkış dedi.

ya bir seh sorcam 😂 haftayı nasıl hesaplıyorsunuz? benim son reglimin ilk günü 4 mayıs. ama doktorum reglden 3 gün önce değerim 306 çıktığı için erken döllenmiş olabilir demişti. haftası için ultrasonda bakıp söyleyebiliriz dedi. ilk ultrasonum da 10 haziranda 🥲🥲
Yasiniz 28 mi

Hanimlar acil bakar mısınız beta degerim dun 4400e kadar yukseldi bugun hafif leke gibi birsey gelmis kahvemsj pembemsi yardimci olur musunuz lutfen korkmalı mıyım bu nedir ne yapmaliyim nolur cevap verin

Hanimlar acil bakar mısınız beta degerim dun 4400e kadar yukseldi bugun hafif leke gibi birsey gelmis kahvemsj pembemsi yardimci olur musunuz lutfen korkmalı mıyım bu nedir ne yapmaliyim nolur cevap verin
Yerleşme kanaması olabilir . Devam ederse bence doktora git hemen. Benm oldu çok az kahverengi bı akıntım oldum . Geçti bı iki saate

Yerlesme kanaması ile gittim hersey yolundaydi 10 gun sonraya muane verdi doktorum veeeee Ikiz bebeklerimin oldugunu öğrendim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin herkes bu duyguyu yaşasın tatsın. Insallah bende sag saglim kucağıma alirim bebeklerimj de birde o zaman durum guncellemesi yaparım hanımlar. Hep pozitif olun🤩

Back