Son adet tarihinden itibaren mi 5 haftalık yoksa yumurtlama donemine gore mi ? Cevaplar mısınız merak ediyorumBen de 5 haftalıkken gördüm.
bi sonraki haftada kalp atışını duydum.
Son adet tarihindenSon adet tarihinden itibaren mi 5 haftalık yoksa yumurtlama donemine gore mi ? Cevaplar mısınız merak ediyorum
Ozur dileyerek söylüyorum ben tedavi ile suan hamile kaldim ve iliski gunlerimiz falan belli. Ama son adet tarihime gore ben suan 1 aylik hamile oluyorum o zaman. Keseyi ne zaman goruruz biliyor musunuzSon adet tarihinden
Birde beta degerim 27 haziran 44.9 1 temmuz 366. 3 temmuz 921 sizce nasil normal mi ilerliyorOzur dileyerek söylüyorum ben tedavi ile suan hamile kaldim ve iliski gunlerimiz falan belli. Ama son adet tarihime gore ben suan 1 aylik hamile oluyorum o zaman. Keseyi ne zaman goruruz biliyor musunuz
Benimki normal yolla olan gebelik .Ozur dileyerek söylüyorum ben tedavi ile suan hamile kaldim ve iliski gunlerimiz falan belli. Ama son adet tarihime gore ben suan 1 aylik hamile oluyorum o zaman. Keseyi ne zaman goruruz biliyor musunuz
Son adet günüme göreSon adet tarihinden itibaren mi 5 haftalık yoksa yumurtlama donemine gore mi ? Cevaplar mısınız merak ediyorum
Benm 5+1 göründü. Doktorum idrar sıkış dedi.Şuan 4+1 deyim. 3 gün üst üste kan verdim ilk 13-28-62 ardından 2 gün bekledim 405 çıktı dün. Her gün 2 katından fazla artıyor cuma günü 4+5 olucam doktora randevu aldım hesaplarıma göre 12000 falan olucak beta gözükür mü kese bebek vs
Vajinal ultroaonda 5 haftalık gözükmediBenm 5+1 göründü. Doktorum idrar sıkış dedi.
Yasiniz 28 miya bir seh sorcamhaftayı nasıl hesaplıyorsunuz? benim son reglimin ilk günü 4 mayıs. ama doktorum reglden 3 gün önce değerim 306 çıktığı için erken döllenmiş olabilir demişti. haftası için ultrasonda bakıp söyleyebiliriz dedi. ilk ultrasonum da 10 haziranda
evet 28 yasindayımYasiniz 28 mi
Cinsiyeti kiz olacakevet 28 yasindayım
Belki siz Geç döllenme olabilir . Hamile kalırken ovulasyon test kullandınız mı . Bnm ona göre hesap yapınca haftam böyle çıktı çünkü .Vajinal ultroaonda 5 haftalık gözükmedi
Yerleşme kanaması olabilir . Devam ederse bence doktora git hemen. Benm oldu çok az kahverengi bı akıntım oldum . Geçti bı iki saateHanimlar acil bakar mısınız beta degerim dun 4400e kadar yukseldi bugun hafif leke gibi birsey gelmis kahvemsj pembemsi yardimci olur musunuz lutfen korkmalı mıyım bu nedir ne yapmaliyim nolur cevap verin
Yerlesme kanaması ile gittim hersey yolundaydi 10 gun sonraya muane verdi doktorum veeeee Ikiz bebeklerimin oldugunu öğrendim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin herkes bu duyguyu yaşasın tatsın. Insallah bende sag saglim kucağıma alirim bebeklerimj de birde o zaman durum guncellemesi yaparım hanımlar. Hep pozitif olunHanimlar acil bakar mısınız beta degerim dun 4400e kadar yukseldi bugun hafif leke gibi birsey gelmis kahvemsj pembemsi yardimci olur musunuz lutfen korkmalı mıyım bu nedir ne yapmaliyim nolur cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?