Kese ne zaman görülür

Ben 6.5 haftalık iken gittim bence kese için gitmek psikoloji isteyen bir şey 5 haftalıkken kese görünüyor fakat kalp atışı duyulmuyor. Bu sefer de acaba kalp atışı duyulacak mı kaygısı oluyor insan da. Ben 6+3 de gittim karından keseyi gördü sonra hemen vajinal baktı çok şükür kalp atışını da duyduk aynı gün. Bence sizde adet tarihinizin başlangıcından hesaplayarak 6. Haftadan sonra doktora gidin

Ben 5+1’de gittim (kan değerim 5000 küsurdu) kese karından göründü. 6+1’de de kalbini duyduk çok şükür.

Ben 6.5 haftalık iken gittim bence kese için gitmek psikoloji isteyen bir şey 5 haftalıkken kese görünüyor fakat kalp atışı duyulmuyor. Bu sefer de acaba kalp atışı duyulacak mı kaygısı oluyor insan da. Ben 6+3 de gittim karından keseyi gördü sonra hemen vajinal baktı çok şükür kalp atışını da duyduk aynı gün. Bence sizde adet tarihinizin başlangıcından hesaplayarak 6. Haftadan sonra doktora gidin
Ben temmuz 20de adet oldum salı günü gebelik beklentisiyle gitmedim çok sancım vardı pkoluyum adet olamıyorum gebelik var gibi dedi bugün gittim keseye benzer bsey var dedi küçücük gösterdi çarşamba gel dedi bende heyecanlandım ama kafam karıltı

Ben temmuz 20de adet oldum salı günü gebelik beklentisiyle gitmedim çok sancım vardı pkoluyum adet olamıyorum gebelik var gibi dedi bugün gittim keseye benzer bsey var dedi küçücük gösterdi çarşamba gel dedi bende heyecanlandım ama kafam karıltı

Beta hcgniz kaç çıktı?

Ayy hadi inşallah bebiş vardır Çarşamba haber verin mutlaka

Kan testi yapmadı gerek yok çarşambaya kadar dedi

Bence siz yapın. O gerek görmediyse yarın sabahtan sağlık ocağına gidin adetim 2 hafta gecikti deyin yaparlar. Kesinleşsin hem rahatlayın :) hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Arkadaşlar Bi sorum var adet gününden kaç gün sonra kese belli olur
1500 3000 arası değerde görülüyor gün ile pek ilgisi yok herkeste aynı zamanda döllenme oluşmuyor çünkü hcg değerinize göre görebilirsiniz ben 2500de gördüm adet gecikmemin 7.günüydü

Son bat 4 temmuzdu
9agustosta beta 10000den yüksekti iste
12 ağustosta hem kese görüldü hem kalp atışını duyduk 5+5 di günüm

Back
X