• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ne zaman görünür?

Benim betam bu kadar yüksek olmasına rağmen doktor 10 gün sonra cagırdı anlamdım ya
Bende anlamadım
Ayy evet gerçekten o ilk zamanları beklemek o kadar zordu kii, dua et içini rahatlat canım, kafanı dağıtacak bir şeyler yap. Dışarı çık, bir şeyler izle falan. amin bekliyorum güzel haberlerinii 🤗
rahim içi kese yok yumurtalıkta da göremedi ama sol tarafta oluşum görüyor gibiyim büyük ihtimal o kaybedecek vakit yok dedi dış gebelik… çok üzgünüm

Bende anlamadım

rahim içi kese yok yumurtalıkta da göremedi ama sol tarafta oluşum görüyor gibiyim büyük ihtimal o kaybedecek vakit yok dedi dış gebelik… çok üzgünüm
Canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm 🥺 bir işlem yapıldı mı, nasılsın?

Canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm 🥺 bir işlem yapıldı mı, nasılsın?
Kürtaj oldum ve dış gebelik iğnesi yapıldı düşmesi için değerlerimi takip ediyoruz işte sıfırlanmasını bekliycez inşallah başka bi işleme gerek kalmadan tek seferde düşen dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur :(

Kürtaj oldum ve dış gebelik iğnesi yapıldı düşmesi için değerlerimi takip ediyoruz işte sıfırlanmasını bekliycez inşallah başka bi işleme gerek kalmadan tek seferde düşen dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur :(
Sizin dıs gebelik belirtileriniz neydi acaba

Back
X