Dualarımız seninle canım sakin kalmaya çalış stres zaten bu süreci çok etkiliyor biliyorsunİnşallah güzel sonuçlar alırım çok korkuyorum bugün geçmek bilmez bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarımız seninle canım sakin kalmaya çalış stres zaten bu süreci çok etkiliyor biliyorsunİnşallah güzel sonuçlar alırım çok korkuyorum bugün geçmek bilmez bana![]()
10 daDualarımız seninle canım sakin kalmaya çalış stres zaten bu süreci çok etkiliyor biliyorsunyatın kaçta randevun
Oh iyi bari sabahmış. Bize de haber ver, güzel geçecek merak etme
Ben zaten çok erken öğrendim bi de bu çıktı üstüne günlerdir kan veriyorum hep ikiye katlandı gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı rabbim yardımcımız olsunOh iyi bari sabahmış. Bize de haber ver, güzel geçecek merak etmeben de bir tık erken öğrenmiştim o zamanlar beklerken çok yıpranmıştım ya iyi anlıyorum seni
![]()
Hep 2 ye katlandıysa inşallah sağlıklı gebeliktir canım ya çünkü diğerlerinde beta artışı da düzenli olmuyor geneldeBen zaten çok erken öğrendim bi de bu çıktı üstüne günlerdir kan veriyorum hep ikiye katlandı gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı rabbim yardımcımız olsun![]()
Düzenli artıp dış gebelik yaşayanlarda olmuş ondan korktum. Önce kimyasal mı diye kork sonra dış gebelik mi diye kork hayatımız hep korkuyla geçecek sanırımHep 2 ye katlandıysa inşallah sağlıklı gebeliktir canım ya çünkü diğerlerinde beta artışı da düzenli olmuyor genelde
Ayy evet gerçekten o ilk zamanları beklemek o kadar zordu kii, dua et içini rahatlat canım, kafanı dağıtacak bir şeyler yap. Dışarı çık, bir şeyler izle falan. amin bekliyorum güzel haberleriniiDüzenli artıp dış gebelik yaşayanlarda olmuş ondan korktum. Önce kimyasal mı diye kork sonra dış gebelik mi diye kork hayatımız hep korkuyla geçecek sanırımyarın haber veririm inşallah güzel haberler olur :)
İşte ben 2450 ile göremedim o yüzden korkt
Korkmayın pozitif düşünün herşey güzel olacakİşte ben 2450 ile göremedim o yüzden korktum
siz yeni mi gördünüz acabaSıkıntı yapmayın 1008 beta ile vajinal gördük keseyi yolk sacı bu beta değerleriyle görürsünüz
Demekki doktordan doktora degisiyor 5. Haftadayım benMerhaba ben 4+6 da karından görmüştüm keseyi
10 Nisan da 222 beta öğrendim. 2 gün arayla test verdim 479 ve 1008 olarak arttı. Ertesi gün ise doktoruma muayene oldum. Kese göründü 5 haftalık dedi doktorum geç döllenme değildi. Bu hafta sonu nasipse kalp atışı için gideceğizsiz yeni mi gördünüz acaba
Doktordan doktora değişen bir durum. 1000 beta sonucumla karından baktı doktor gördü ama ben görmedim. Bastırdı bu sefer canım acıdı. Keseyi gördüm o yüzden vajinal bakabiliriz dedi. Sorun olmadığını söyledi ve vajinal baktı. Ve detaylı inceledi. Bir çok doktor ise zaman tanıyor vajinal yapmıyor karından ultarason için en az 3000 diyorlar. Herkesin hamileliği farklı seyrediyor tabi fikir alın ama kıyaslamayın. Canınızı da sıkmayın. Strest yapmayın bu süreçte. İnşallah hayırlı haberler alırsınızMerhaba kızlar 5 haftalık hamileyim betam 2800 lerde ne zaman kese görebilirim doktor 10 gün sonra gel dedi
Birde kiloya bağlıymış sanırım daha kilolu olan kişilerde erken haftalarda görülemiyormuş youtubede bir doktordan duymuştum sizi bilmiyorum tabiDemekki doktordan doktora degisiyor 5. Haftadayım ben
Benim kahverengi lekelenmemde var içimi ferah tutamıyorum hakkımızda hayırlısı olsunBende dün 1108 betayla ne karından ne vajinal göremedim. Özelde baktırdım iyi bir cihazdı ona rağmen. Doktorum betana göre çok normal görmememiz dedi. Perşembe çağırdı. İçinizi rahat tutun inşallah sağlıkla gelsin![]()
Anladım canım lekelenme çok yoğun olmadığı sürece ve kahve olduğu sürece normal diyor doktorlar ama sen yinede sor doktoruna, hayırlısı olsun hakkımızdaBenim kahverengi lekelenmemde var içimi ferah tutamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Yumurtlamadan kaç gün sonraBenim beta 2450 vajinal ultrasonla gözükmesi çok endişeliyim![]()
Benim betam bu kadar yüksek olmasına rağmen doktor 10 gün sonra cagırdı anlamdım ya10 Nisan da 222 beta öğrendim. 2 gün arayla test verdim 479 ve 1008 olarak arttı. Ertesi gün ise doktoruma muayene oldum. Kese göründü 5 haftalık dedi doktorum geç döllenme değildi. Bu hafta sonu nasipse kalp atışı için gideceğiz![]()
Vajinal bakıldı bana ama birde doktordan doktora değişen bir durum bu. Benim karından gördü ama ben göremedim kese oluştuğu için alttan baktı olusmadan bakmıyorlar düşüğe sebep olmamak içinBenim betam bu kadar yüksek olmasına rağmen doktor 10 gün sonra cagırdı anlamdım ya