• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ne zaman görülür ?

Merveturann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
458
550
103
Merhabalar. Doktor gebe oldugumu ve Gec dollenme yasiyor olabilecegimi soyledi doktor. Adetimden 9 gun sonraki hcg degerler
2,50
24.97
83,46
487,63
Cikti hepsi iki gun arayla yapildi. Adetlerim cok duzensizdir. Kimi zaman ay sonu olurum kimi zaman ay ortasi. Doktor bu nedenden oturu ve hcg sonradan artmaya baslayinca gec dollenme sanirim dedi. En son gectigimiz cumartesi yani iki gun once 487 cikmisti degerim. Gec dollenmeyide goz onunde bulundurursak tahminen ne zaman keseyi gorebilirim. Gec dolllenmede kese gecmi gorulur yoksa degerler ile mi alakali. Bilenler yardimci olursa cok sevinirim ❤

Bi kaç gün daha bekle ondan sonra doktora gidersin. Önemli olan kesenin dolu olması oda 6. Hafta da veya bazen 9.haftada görülür ❤️

Hayırlı olsun cnm.

Merhabalar. Doktor gebe oldugumu ve Gec dollenme yasiyor olabilecegimi soyledi doktor. Adetimden 9 gun sonraki hcg degerler
2,50
24.97
83,46
487,63
Cikti hepsi iki gun arayla yapildi. Adetlerim cok duzensizdir. Kimi zaman ay sonu olurum kimi zaman ay ortasi. Doktor bu nedenden oturu ve hcg sonradan artmaya baslayinca gec dollenme sanirim dedi. En son gectigimiz cumartesi yani iki gun once 487 cikmisti degerim. Gec dollenmeyide goz onunde bulundurursak tahminen ne zaman keseyi gorebilirim. Gec dolllenmede kese gecmi gorulur yoksa degerler ile mi alakali. Bilenler yardimci olursa cok sevinirim ❤
Gec dollenme ise bir hafta daha bekle canım. Sakin ol herşeyin cok guzel bak ne güzel artmış degerin maşallah.

Bi kaç gün daha bekle ondan sonra doktora gidersin. Önemli olan kesenin dolu olması oda 6. Hafta da veya bazen 9.haftada görülür ❤

Hayırlı olsun cnm.
Insallah bebekle doludur diyelim. Hersey Allahtan ama insallah hayal kirikligina ugramam. Sagolun yorumunuz icin ❤

2,50
24.97
83,46
487,63

2000 demişti doktorum tam 5.haftada görünmüştü.

Benimde tahminen persembe gibi 2000 kusur olucak ikiye katlanir ise. Benimkide gorunur umarim dua edin. Benimde dualarim sizinle insallah sapa saglam alirsiniz kucaginiza

Teşekkur ederim canim. Istersen perşembe git istersen 1 hafta bekle olmadi bebişide gorürsun. 6.haftada da bebişi gördük biz ❤ saglikla al kucagina inşallahhh ❤

İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?

İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?
10 gun sonra giderseniz anca gorursunuz suan degerleriniz cok yeni. Ben 2000 ikeb gittim degerim onda bile gorunmedi net sekilde

Back