- Konu Sahibi Kahveseverw
Bende daha gitmedim Cuma gidicem ilk dr kuzum değere göre 5 haftalık görünüyor7 gün 10 gün sonra gel dedi. 10 gün sonrası için randevu aldim ben de. Senin kaç haftalık kuzum belirtin var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende daha gitmedim Cuma gidicem ilk dr kuzum değere göre 5 haftalık görünüyor7 gün 10 gün sonra gel dedi. 10 gün sonrası için randevu aldim ben de. Senin kaç haftalık kuzum belirtin var mı?
Değerin kaç kuzumBende daha gitmedim Cuma gidicem ilk dr kuzum değere göre 5 haftalık görünüyor
Dün verdim 2708 çıktı canımDeğerin kaç kuzum
Benimkide 1300 du onceki gün cuma gunu gel dedi bakalim hayirlisiEvett canım teşekkür ederim
2473 ile keseyi gördüm ben kuzumDün verdim 2708 çıktı canım
Adetin gecmismiydiDün verdim 2708 çıktı canım
BEN çok erken ögrendim canım adetten 2 gün önceAdetin gecmismiydi
Bende görürüm inşallah allah nasip ederse meraktan ölcem2473 ile keseyi gördüm ben kuzum
Benimde 3 gün vardi kipkirmiziydi,kandada 1300 cikti sasirdimBEN çok erken ögrendim canım adetten 2 gün önce
Cuma gunu keseyi gorelim dedi cok endiseliyimBenimde 3 gün vardi kipkirmiziydi,kandada 1300 cikti sasirdim
Sendemi Cuma gidiceksin bende gidicem gün geçmiyor yaCuma gunu keseyi gorelim dedi cok endiseliyim
Dusunmemeye calis ben bu ay cok dusunmedim hatta adet olunca verecegim tahliller var diyordum,gece kasigim cok degisik agriyinca 3 gun kala sabah test yaptim net cikti sasirdim,hemen gittim igne ilaca baslamam gerekiyodu, basladim cuma günü yine gel keseye bakalim dedi,insallah hayırlı haberler aliriz yaSendemi Cuma gidiceksin bende gidicem gün geçmiyor ya
Aynen bende erken yaptım ilaçlarım var igne varDusunmemeye calis ben bu ay cok dusunmedim hatta adet olunca verecegim tahliller var diyordum,gece kasigim cok degisik agriyinca 3 gun kala sabah test yaptim net cikti sasirdim,hemen gittim igne ilaca baslamam gerekiyodu, basladim cuma günü yine gel keseye bakalim dedi,insallah hayırlı haberler aliriz ya
Ne kullaniosun sen ,ne icinAynen bende erken yaptım ilaçlarım var igne var
BEnim düşğkler oldugu için progestan cıraspirin clexaneNe kullaniosun sen ,ne icin
Benimde 3 tane kurtaj insallah bu sefer olur hakkimizda en hayırlısı olsunBEnim düşğkler oldugu için progestan cıraspirin clexane
Trombofili yaptirdinmi genetik falanBenimde 3 tane kurtaj insallah bu sefer olur hakkimizda en hayırlısı olsun
EVet bi sıkıntı çıkmadı ama tedbir amaçlı veriyor drTrombofili yaptirdinmi genetik falan
Cok sevindim ,benimkilerde bi 10 snra falan cikicak galiba,progestani kanama olmasada veriolar demi bisi olmuyo, igneyi kendin mi vuruyorsun randevun kacta cok sordum ben 10 a aldimEVet bi sıkıntı çıkmadı ama tedbir amaçlı veriyor dr
İnşallah iyi çıkar canım sıkıntısı olmayana veriyorlarmı bilmiyorum ama bana veriyorlar kendim yapıyorum karından alışkınım yok canım ben istersen sor ben yazarım benim randevum 3 teCok sevindim ,benimkilerde bi 10 snra falan cikicak galiba,progestani kanama olmasada veriolar demi bisi olmuyo, igneyi kendin mi vuruyorsun randevun kacta cok sordum ben 10 a aldim