Kiz gibi geldi banaMerhaba
İlk hamileliğim ve çok beklediğim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum kese konumuna göre bebeğin cinsiyetini tahmin edecek arkadaşlar tahminlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ediyorum 12 haftalık
Belli oldu mu cinsiyet i ?Merhaba
İlk hamileliğim ve çok beklediğim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum kese konumuna göre bebeğin cinsiyetini tahmin edecek arkadaşlar tahminlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ediyorum 12 haftalık
Kız kesinlikleBanada söyleyin :)
Nerden anlıyorsunuz kız :)Kız kesinlikle
Kese konumuna gore :)O zaman bir de benim minige bakin
Merhaba
Bana mı yazdınızKız bence
Konuyu açan arkadaşa yazdım belli olmuş cinsiyetiBana mı yazdınız
Hm anladım peki bana da yorum yapabilir misiniz bazıları gerçekten anlıyorKonuyu açan arkadaşa yazdım belli olmuş cinsiyeti
Anladım nasip o zaman ilk gebelik de ortadaydı kese bunda soldaSol erkek sağ kız olur derler ne kadar doğru bilmiyorum tabi o yüzden sizinki erkek gibi. Benim sagdaydi yarın net cinsiyeti ogrenicem bakalım uyuyor mu doğruluk payı var diyebilir miyim
Sol erkek sağ kız karında usgAnladım nasip o zaman ilk gebelik de ortadaydı kese bunda solda
Sağlıkla sıhhatle gelsinlerAnladım nasip o zaman ilk gebelik de ortadaydı kese bunda solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?