- 11 Mayıs 2019
- 91
- 44
- 3
- 29
İnşallah biliyor musun benimde bugün 11+5 bende kendiminkini erkek hissediyorum bakalım hayırlısı. 13 haftada gidicem bende. Haberleşelim burdan belli oluncaaaİnşallah öyledir ❤ sagolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah biliyor musun benimde bugün 11+5 bende kendiminkini erkek hissediyorum bakalım hayırlısı. 13 haftada gidicem bende. Haberleşelim burdan belli oluncaaaİnşallah öyledir ❤ sagolun
Tabiki de yazarım bende artık 25 haziran da gideceğim o zaman net belli olur artıkİnşallah biliyor musun benimde bugün 11+5 bende kendiminkini erkek hissediyorum bakalım hayırlısı. 13 haftada gidicem bende. Haberleşelim burdan belli oluncaaa ❤
İnşallah arkadaşım. Ne gibi belirtilerin var bulantılarım filan devam ediyor muTabiki de yazarım bende artık 25 haziran da gideceğim o zaman net belli olur artık
Yok hiç bulantım olmadı sadece sabahları çok ac uyandığımda midem çok kazındı onun dışında birşey hissetmedim❤ sizin nasıldıİnşallah arkadaşım. Ne gibi belirtilerin var bulantılarım filan devam ediyor mu
Benim bulantılarım oldu hatta şuan bile çok iyi degilimYok hiç bulantım olmadı sadece sabahları çok ac uyandığımda midem çok kazındı onun dışında birşey hissetmedim❤ sizin nasıldı
Allah yardımcınız olsunBenim bulantılarım oldu hatta şuan bile çok iyi degilim
Sagol canımAllah yardımcınız olsun
Canım 9 haftalıkken neden vajinal ultrason yaptı ki ?Bana tahminde bulunabilecek var mı bu ultrason 9 haftalıkken vajinal ultrason
Erkek bencrBana tahminde bulunabilecek var mı bu ultrason 9 haftalıkken vajinal ultrason
Kaç haftalık karında sa kız vajinalse erkekEki Görüntüle 2290148 kızlar banada bi tahmin yapar mısınz
Karindan ve 7+0Kaç haftalık karında sa kız vajinalse erkek
Kız gibi ama bu teori tutmayan cok öğrenin ce yazarsınKarindan ve 7+0
Bence erkekSelamun Aleyküm bizde 12 haftalığız cinsiyetimiz hakkında tahminde bulunacak varmı tabiiki önce afiyetle gelişmesi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ama işte merakta etmiyor değilim
Teşekkür ederim hayırlısı 2 haftaya öğrenirim sanırımBence erkek
2 kez sağdaydı ve erkekti maalesef onunla cinsiyetin hiç alakası yok Şimdi solda bakalım ne çıkacakSol erkek sağ kız olur derler ne kadar doğru bilmiyorum tabi o yüzden sizinki erkek gibi. Benim sagdaydi yarın net cinsiyeti ogrenicem bakalım uyuyor mu doğruluk payı var diyebilir miyim
Benim de erkek oldu şuan 17 aylık ve bir hurafeyi daha yıktık2 kez sağdaydı ve erkekti maalesef onunla cinsiyetin hiç alakası yok Şimdi solda bakalım ne çıkacak