Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki 8.haftaya kadar kimyasal gebelik olmadığını nasıl anlayabilirim 3 4 günde bir kan mı versem?8. Haftaya kadar bekle istersen ama doktora göre değişiyor. Bazı doktor ilk seferde vajinal bakıp daha net görüntü almak istiyor sanırım. Düşük muhabbetini duyuyorum ama saçma geliyor öyle olsa bakmazlar ya.
Peki 8.haftaya kadar kimyasal gebelik olmadığını nasıl anlayabilirim 3 4 günde bir kan mı versem?
Merhaba karından göründü dimi? beta hcg kaçtı göründüğünde hatırlıyor musunuz acabaBenim kesem 4+3 de goruldu
Evet karindan goruldu. 3 bin kusurdu beta hcgMerhaba karından göründü dimi? beta hcg kaçtı göründüğünde hatırlıyor musunuz acaba
Canim tum sorularin cevabi bendeMerhaba karından göründü dimi? beta hcg kaçtı göründüğünde hatırlıyor musunuz acaba
Vajinal muayenenin düşük yaptığı bilgisi asla doğru değil.. Bu doktorlar 6 yıl okuyup üstüne uzmanlık alıp bilmem neler yapıp gelip de bizi vajşnal muayene edip çocuğumuzu düşürmemize sebebiyet verir mi sizce?? Ama tabi bizim insanımız 6 yıl okumuş doktorlarımızdan daha çok bildiği için en doğru kararı veriyorlar.. Zamanında vajinal muayene olmuş sonrasında başka sebepli düşük yaşamış kadınların uydurması birşey bu.. Aynı şekilde ilişkiye girdikten sonra düşük yaşayan kadınlar da gebelikte ilişki düşüğe sebep olur diyorlar.. Doktorunuz neyi uygun görüyorsa onu yapın ya da yapmayın.. Risk olduğu zaman zaten söylüyor size ne yapmanız gerektiğini..Arkadaşlar vajinal muayene olmayı çok istemiyorum, karından kesenin görülebilmesi için kaçıncı haftada kaçıncı günde gitmem gerekiyor? Siz ne zaman gördünüz? Bu düşük muhabbeti doğru olabilir mi acaba?
8. Haftaya kadar bekle istersen ama doktora göre değişiyor. Bazı doktor ilk seferde vajinal bakıp daha net görüntü almak istiyor sanırım. Düşük muhabbetini duyuyorum ama saçma geliyor öyle olsa bakmazlar ya.
Benim kesem 4+3 de goruldu
Canim tum sorularin cevabi bende
4+6 da 1838 ile karindan kese gozuktu benim
Darisi heyecanla tum bekleyenlerin basina![]()
3binlerde karından görünür genelde, 12. Haftaya kadar vajinal bakıldı benim
Vajinal muayenenin düşük yaptığı bilgisi asla doğru değil.. Bu doktorlar 6 yıl okuyup üstüne uzmanlık alıp bilmem neler yapıp gelip de bizi vajşnal muayene edip çocuğumuzu düşürmemize sebebiyet verir mi sizce?? Ama tabi bizim insanımız 6 yıl okumuş doktorlarımızdan daha çok bildiği için en doğru kararı veriyorlar.. Zamanında vajinal muayene olmuş sonrasında başka sebepli düşük yaşamış kadınların uydurması birşey bu.. Aynı şekilde ilişkiye girdikten sonra düşük yaşayan kadınlar da gebelikte ilişki düşüğe sebep olur diyorlar.. Doktorunuz neyi uygun görüyorsa onu yapın ya da yapmayın.. Risk olduğu zaman zaten söylüyor size ne yapmanız gerektiğini..
Karından kalp atışı 6. Hafta ile 7. Hafta arasında duyulur genelde.. Bazen 8i bulan da oluyor.. Bu konuda çok da acele etmemek lazım.. Ama merakınız varsa doktorunuz uygun görürse vajinalden baktırın tabi..
Çok sağolun arkadaşlar, çok teşekkürlerBenim de kesem vajinal ultrason ile gördü doktor ne bir kanama ne de bir acı hissettim düşüğü de sebep olmuyor. Doktorlar zaten neden riske atsınlar ki bebekleri uzman olanlar olanlar