Kese / Kalp Atışı

Kızlar keseyi ne zaman gördünüz? Kalp atışını ne zaman duydunuz? 4+5’teyim şu an
Keseyi 4+4 te gördük alttan ultrasonla ama bebek yok cuma günü tekrar gidicem tam 6 haftalık oluyor insallah görürüz bu sefer cok korkuyorum boş gebelik olmasından birbirimize dua edelim 🤲🏻🌸

6+3 te hem keseyi hem kalp atışını gördük
Keseyi 4+4 te gördük alttan ultrasonla ama bebek yok cuma günü tekrar gidicem tam 6 haftalık oluyor insallah görürüz bu sefer cok korkuyorum boş gebelik olmasından birbirimize dua edelim 🤲🏻🌸
Ben de 4+6’dayım şu an. Kendi doktorum şehirdışında, 10 aralıkta randevumuz var, tam 6+0 olmuş oluyoruz. O zamanı beklesem mi yoksa en azından kese için bu hafta başka doktora gitsem mi bilemedim, bir yanım git diyor bir yanım da bekle diyor

Ben de 4+6’dayım şu an. Kendi doktorum şehirdışında, 10 aralıkta randevumuz var, tam 6+0 olmuş oluyoruz. O zamanı beklesem mi yoksa en azından kese için bu hafta başka doktora gitsem mi bilemedim, bir yanım git diyor bir yanım da bekle diyor

İçin rahat edicekse git canım stres cok zor ya birde bebegide etkileyen bişey ultrason günü gelene kadar perişan oluyorum bende stres kontrolünü bebeği görene kadar saglayamıvam sanırım sende insallah önce keseyi sonrada bebişi görürsün 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_6257.jpeg
    IMG_6257.jpeg
    140,2 KB · Görüntüleme: 26
Bence 1 hafta daha dayanıp 6. Haftada gidin daha iyi olur.

X