- 8 Kasım 2024
- 152
- 85
- 13
- 23
- Konu Sahibi mucizelerbenibulsun
-
İlk haftalarda adet ağrısı gibi agrı normal canım. Sonradan geçiyor.6 haftalık oldum arkadaşlar kese gözüktü bayram tatili bittikten sonra kontrole gideceğim kalp atışı için kasık ağrısı oluyor bende sanki adet olcak mışım gibi normal mi başına gelen var mı korkmalı mıyım
Yaaa gerçekten mi yemin ederim içim rahatladı korkuyordum ters bir durum var diye anormal gelmiştiİlk haftalarda adet ağrısı gibi agrı normal canım. Sonradan geçiyor.
Evet birebir regl sancısı yaşayacaksınız birkaç hafta daha sık sık6 haftalık oldum arkadaşlar kese gözüktü bayram tatili bittikten sonra kontrole gideceğim kalp atışı için kasık ağrısı oluyor bende sanki adet olcak mışım gibi normal mi başına gelen var mı korkmalı mıyım
Çok teşekkür ederim bir ferahlama geldi bana çok korkmuştumEvet birebir regl sancısı yaşayacaksınız birkaç hafta daha sık sık
Sonra seyrekleşşyor
Kanama olmadığı sürece endişelenmeÇok teşekkür ederim bir ferahlama geldi bana çok korkmuştum
Yaaa insan ne düşünceğini bilemiyor adetim 5. Gün gecikmesinde test yaptım pozitif öyle gördüm keseyi gördükten sonra hafif hafif ağrılarım başlayınca korktum birde progestan fitil olarak kullanıyorum daha önce 4 haftalık bi düşüğüm olmuştu belki de daha küçüktü bilemiyorum beta değeri güzel ilerlememişti ondaKanama olmadığı sürece endişelenme
Yoksa bu 9 ay hiç geçmez
Benim kan testleri hamile olduğumu gösterdiği halde öyle regl sancıları çekiyordum ki testlerden şüphe etmiştim ha oldum ha olacam diye
Birşey olmaz Allahın izniyleYaaa insan ne düşünceğini bilemiyor adetim 5. Gün gecikmesinde test yaptım pozitif öyle gördüm keseyi gördükten sonra hafif hafif ağrılarım başlayınca korktum birde progestan fitil olarak kullanıyorum daha önce 4 haftalık bi düşüğüm olmuştu belki de daha küçüktü bilemiyorum beta değeri güzel ilerlememişti onda
Ayyy inşallah çok teşekkür ederimBirşey olmaz Allahın izniyle
O geçmişte kaldı
Bu bebiş seninle
Ben doğurdum bittiAyyy inşallah çok teşekkür ederimsizin ne kadarlık
Benim de kese göründü, bayramdan sonra kalp atışı için gel dedi şuan az ağrım var ve damla gibi çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş rengi çok açıktı. Kötü bir şey mi acaba bilgisi olan var mı? Lavaboda gelmiyor ama çamaşırıma bir damla günlük pedime bir damla kadar gelmiş6 haftalık oldum arkadaşlar kese gözüktü bayram tatili bittikten sonra kontrole gideceğim kalp atışı için kasık ağrısı oluyor bende sanki adet olcak mışım gibi normal mi başına gelen var mı korkmalı mıyım
Benim de kese göründü, bayramdan sonra kalp atışı için gel dedi şuan az ağrım var ve damla gibi çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş rengi çok açıktı. Kötü bir şey mi acaba bilgisi olan var mı? Lavaboda gelmiyor ama çamaşırıma bir damla günlük pedime bir damla kadar gelmişKanama olmadığı sürece endişelenme
Yoksa bu 9 ay hiç geçmez
Benim kan testleri hamile olduğumu gösterdiği halde öyle regl sancıları çekiyordum ki testlerden şüphe etmiştim ha oldum ha olacam diye
Kaç haftalıksın belki yerleşme kanaması da olabilir bende sadece ağrı var lekelenme yok ama yat israt et bol bol bende yatıyorum bu hafta dikkat etmeliyizBenim de kese göründü, bayramdan sonra kalp atışı için gel dedi şuan az ağrım var ve damla gibi çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş rengi çok açıktı. Kötü bir şey mi acaba bilgisi olan var mı? Lavaboda gelmiyor ama çamaşırıma bir damla günlük pedime bir damla kadar gelmiş
Sanırım henüz 4 haftalık çünkü sadece kese göründüKaç haftalıksın belki yerleşme kanaması da olabilir bende sadece ağrı var lekelenme yok ama yat israt et bol bol bende yatıyorum bu hafta dikkat etmeliyiz
Canım ben de 6 buçuk haftalık hamileyim kasıktan ziyade bende de adet ağrısı ve aşırı bel, kuyruk sokumu ağrısı var uzandım artık ayakta duramadım kalçama kadar iniyor ağrı doktor adet ağrısı tarzında ağrınız olur kanama yoksa sorun yok demişti inşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız bende de endişe var senin gibi6 haftalık oldum arkadaşlar kese gözüktü bayram tatili bittikten sonra kontrole gideceğim kalp atışı için kasık ağrısı oluyor bende sanki adet olcak mışım gibi normal mi başına gelen var mı korkmalı mıyım
Daha çok küçük bence 2 hafta dinlenmen gerekiyor eğer kanama artarsa doktoruna danışSanırım henüz 4 haftalık çünkü sadece kese göründü
Ay evet canım insan endişe ediyor korkuyor bişey olmasında benim de adet gibi sancım var ara ara ama bel ağrısı şiddetli değil kanama olmasın da bu arada kalp atışını bi duysaydım dünyalar benim olur siz duydunuz muCanım ben de 6 buçuk haftalık hamileyim kasıktan ziyade bende de adet ağrısı ve aşırı bel, kuyruk sokumu ağrısı var uzandım artık ayakta duramadım kalçama kadar iniyor ağrı doktor adet ağrısı tarzında ağrınız olur kanama yoksa sorun yok demişti inşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız bende de endişe var senin gibi
Yok henüz ben de duymadım tam 6.haftaya girdiğim gün gittim hastaneye daha erken dedi baktı fakat duymadık sadece kese ve yolk sacı gördük bayram tatilinden sonra gel duyarız dedi inşallah duyarız ya insan cidden aşırı endişe ediyorAy evet canım insan endişe ediyor korkuyor bişey olmasında benim de adet gibi sancım var ara ara ama bel ağrısı şiddetli değil kanama olmasın da bu arada kalp atışını bi duysaydım dünyalar benim olur siz duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?