Kokrmayin dedigim gibi ayni durumda olub sag salim bebeklerini kucaklarina alanlar var.Bende ilaclarimi kullaniyorum bekliyorum.AminCiddi misiniz beni çok korkuttular. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum sonra kendi doktoruma gittim. O da hastanede yatmama gerek olmadığını söyledi. Bekleyeceğiz dedi. İlaçlarımı kullanıyorum ben de ama bebeğimiz iyi olsun büyüsün sağlıklı olsun istiyorum
Kendiliğindem geçer miymiş peki bi şey dedi mi acaba, kanama alanlarım vsr parçalı onlar bi büyüyor bi küçülüyor ama kesede ilk kez yaşayınca deneyimimde yok bilgimde yokKokrmayin dedigim gibi ayni durumda olub sag salim bebeklerini kucaklarina alanlar var.Bende ilaclarimi kullaniyorum bekliyorum.Amin
Ilacla gecermis.Ancaq fazla agir kaldirmak ve bazilari artiriyormus kanamayi.Yani dikkat isteyen bir surec.Bol bol dinleninKendiliğindem geçer miymiş peki bi şey dedi mi acaba, kanama alanlarım vsr parçalı onlar bi büyüyor bi küçülüyor ama kesede ilk kez yaşayınca deneyimimde yok bilgimde yok
Sadece yatıyorum bende. Ağrınız var mı peki, benim fazla oluyorIlacla gecermis.Ancaq fazla agir kaldirmak ve bazilari artiriyormus kanamayi.Yani dikkat isteyen bir surec.Bol bol dinlenin
Belimde var agrilarim.Cok fazla is yapmiyorum.Anneme geldim.Bulantilarim var yemek yapamiyorum.Sizin nerde agrilar?Sadece yatıyorum bende. Ağrınız var mı peki, benim fazla oluyor
Benimde ağrılarım belimde de var ama tam rahim şeklimiz var tam komple orası ağrıyor. Sancılarım oluyor ara araBelimde var agrilarim.Cok fazla is yapmiyorum.Anneme geldim.Bulantilarim var yemek yapamiyorum.Sizin nerde agrilar?
Bende o durumdayim malasef.Size ilac yazdimi peki doktorBe
Benimde ağrılarım belimde de var ama tam rahim şeklimiz var tam komple orası ağrıyor. Sancılarım oluyor ara ara
Hamilelik başından beri pruloton vuruluyordum ancak karaciğerde birikme yaptı. O yüzden onu bıraktım. Progestan kullanıyorum 2 adet günde fitil olarak bir tanesi de iğne olarak olarak kullanıyorumBende o durumdayim malasef.Size ilac yazdimi peki doktor
Bende gunde 2 adet kullaniyorum.Bakalim her sey guzel olur insAllah❤Hamilelik başından beri pruloton vuruluyordum ancak karaciğerde birikme yaptı. O yüzden onu bıraktım. Progestan kullanıyorum 2 adet günde fitil olarak bir tanesi de iğne olarak olarak kullanıyorum
Randevunuz ne zaman?Hamilelik başından beri pruloton vuruluyordum ancak karaciğerde birikme yaptı. O yüzden onu bıraktım. Progestan kullanıyorum 2 adet günde fitil olarak bir tanesi de iğne olarak olarak kullanıyorum
Salı günü gideceğim, çok korkuyorum büyüyor mu iyi mi diye çok şey yaptımRandevunuz ne zaman?
Bende Pazartesi insAllah.Bakalim doktor ne soyleyecek.Salı günü gideceğim, çok korkuyorum büyüyor mu iyi mi diye çok şey yaptım
Allah’ım güzel haberler alırız inşallah ya. Rabbim sağlıkla sağ salim güzel günler gösterdin bize. Haber verin bana mutlaka olur muBende Pazartesi insAllah.Bakalim doktor ne soyleyecek.
Amin❤Guzel haberlerle gelirim insAllah.Sizde bana haber verirsiniz durumunuzu.Sag salim alalim kucagimizaAllah’ım güzel haberler alırız inşallah ya. Rabbim sağlıkla sağ salim güzel günler gösterdin bize. Haber verin bana mutlaka olur mu
Nasıl oldunuz? benim de alan görünmemesine ragmen en başından beri kanamam var, ikiz. 15. Hafta.Benim 2 aydır full yatıyorum evde ama Hamileliğimin başından beri kanamam çok çok fazla. Şükür sizinki durmuş. İnşallah benimde her şey normalde döner