Kese görüntüsüne göre kaç haftalığım

busracbk01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
3
0
24
Merhaba bu sayfaya yeni üye oldum. 1.5 yıllık evliyim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Son adet tarihim 24 Ekim, yumurtlama günü de tahmini 6 kasım. (28-29 günde bir adet oluyorum) yumurtlama döneminde girilen ilişkiden hamile kaldım. 6 kasım tam yumurtlama günümdü o gün yaşanan ilişkiden hamile kaldım diye düşünüyorum. Şuan 6 kasımdan sonrasını baz alırsak yaklaşık 30 günlük hamileyim ama son adet tarihine göre hesaplayinca 6 haftalık oluyor. Beta HCG sonuçlarım;
20 kasım 19.27
22 Kasım 61.82
26 Kasım 416
26 Kasım ilk kadın doğum muayenesi yapıldığı gündü tüm kan tahlillerim yapıldı sonuçlarım temiz çıktı haftaya keseyi görmeye gel dedi doktor dün tekrar gittim kese göründü fakat bebeği göremedik yeni oluşuyor dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Kesenin içinde ufak bir halkadan bahsetti bana gösterdi ama ben göremedim halka yeni oluşuyor dedi sanırım yolk sacdan bahsetti. Şuan ne kadarlık gebeyim bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için de tedirginim aklımda bir sürü soru işareti var 2 hafta çok uzun bir süre gibi geliyor bana. Yardımcı olur musunuz böyle bir durum yaşayıp daha sonra bebeği görenler oldu mu?

Eklentiler

• IMG-20241204-WA0014.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 82
Siz son adet tarihinizden hesaplamaya devam edin, doktorlar ona göre hesaplayacak çünkü her seferinde son adetinizi soracaklar, kafanız karışmasın. Geç döllenme vs varsa doktor ona göre tarihi ayarlar

Son adet tarihime göre bakılınca 6 haftalık olmam gerekiyor. 6 haftalıkken bebeği de görmem gerekmez miydi? Geç döllenme ihtimali benimde aklıma geldi çünkü ilk kan verdiğim gün adet olacağım gündü 19 çıktı değerim adet gecikmesini beklememiştim

Yolk sac gördüyse doktor bebek oluşmaya başlamıştır, 8'e kadar vakti var bebeğin görünmesi için. Ama değerinize de bakınca geç döllenme olabilir evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…