• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese görünmemesi

kubraaa92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
140
47
98
Hanımlar merhaba biraz uzun olucak ama ben aralıkta 2 kez regl görüm ocakta hiç görmeyip 41 gün sonra şubat 3 ünde regl oldum ilk defa böle düzensizlik oldu marttada ne zaman regl olurum bilemedim ama şubat 17 ve 20 sinde ilişki oldu
Mart 4 ünde normal gebelik testi yaptım silk çizgi çıktı sonrasında 2 günde bi tekrar yaptım çizgi koyulaştı daha ve bugün doktora gittim ultrason ile baktı keseyi göremedim ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi ya daha çok yeni dedi yada bakıcaz dedi kan verdim sonç çıkmadı daha ama aklımada takılmadı değil son adet tarihine göre 5 haftalık oluyor ama kese gözükmemesi normal mi cuma günü tekrar gitcem

benim de 8 ocak son adet tarihimdi ama 15 şubatta yani 1 hafta gecikmede negatif çıkıp 17 şubatta silik çizgiyle öğrendim. sonrasında 27 şubatta gidince ancak keseyi gördüm beta değeriniz 2000 altındaysa görünmez kese. benim son adet tarihimi 23 ocağa çekti doktorum geç yumurtladığım için geç döllenme olmuş

benim de 8 ocak son adet tarihimdi ama 15 şubatta yani 1 hafta gecikmede negatif çıkıp 17 şubatta silik çizgiyle öğrendim. sonrasında 27 şubatta gidince ancak keseyi gördüm beta değeriniz 2000 altındaysa görünmez kese. benim son adet tarihimi 23 ocağa çekti doktorum geç yumurtladığım için geç döllenme olmuş
Ya benimde bi sonç çıksa belki geç döllenmedir yani ben ilşki gününden itibaren hesapladığımda daha 3 haftalık oluyo hayırlısı olsun inşallah

Back
X