• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım

Bende keseyi görmeyi bekleyenlerdenim 5*3 deyim cumA gidecem çokkk merak ediyorum rabbim hepimize sağlıkla görmeyi nasip etsin
İnşallah canım görürsün ben bugün gittim keseyi gördüm küçük nokta kadar bebeğimi gördüm inşallah günlr çabuk geçerde sende görürsün :)

Kızlar şükür kalbi duydum doktor bebek 7+2 dedi bnde geçen hafta 5+2 idi nasıl oldu dedim o kese haftası bu bebek dedi yakında gününde olur dedi şükür biraz daha rahatladım

Merhabalar aranıza yeni katıldım bende 5+3 günlük gebeyim fakat öğrendiğimden beri sıkıntılıyız .bebğin kesesi 6mm ama doktorlardan biri normal değerlendiriken diğeri kesenin 12 14 mm olması Lazım sağlıklı değil mutlaka düşer bu bebek alalım teklifinde bulundu ve bir haftadır strestenmidir bilmem ara ara kana dönüşen kahve rengi akıntılarım oluyor duaya ihtiyacım var duanızı eksik etmeyin lütfen
Canım ya aynı durum bendede var ama doktor bana geç döllenme olmuş olabilir 1 hafta sonra kalp atışını duyamazsak değerlendirelim dedi akıntılar içinde progestan verdi

kızlar ben de tüp bebek tedavisi görürken cumartesi doğal yolla hamiş olduğumu öğrendim :KK46::KK46::KK46::KK46:tecrübeli anne adayları bundan sonra ne yapmam gerekir :anneadayı::anneadayı:haftaya perşembe doktora gideceğim geç mi olur..değerlerim de ilk 49 ertesi gün 73 iki gün sonra da yani bu salı 243 olmuştu normal mi değerlerim sizce :anneadayı: bir de bizde kan uyuşmazlığı var ne yapayım bundan sonra endişelendiriyor beni bu durum..bir de keseyi ne zaman görürüz ki :KK36:

arkadaşlar bugün keseyi gördüm 4 haftalık hamileyim doktor 4.91 mm dedi ..sizce normal mi boyutu

merhaba arkadaşlar bişe sormak istıyorum sizlere..bugun keseyı görmeye gıttım kesecığı görduk ve doktor 4 hafta 2 gunluk hamılesın dedı :KK73:ama çeşitli gebelık hesaplama yöntemlerine baktıgımda 5 hafta 4 gunluk çıkıyo.. bılen biri bana yardımcı olsun lütfen. son adet tarıhımın ilk günü 23 şubat, son gunu 2 mart...31 gunde bir regl oluyorum (bir de gecen hafta beta hcg değerim 241 dı, 3 haftalık ıcın yüksek sanırım )

merhaba arkadaşlar bişe sormak istıyorum sizlere..bugun keseyı görmeye gıttım kesecığı görduk ve doktor 4 hafta 2 gunluk hamılesın dedı :KK73:ama çeşitli gebelık hesaplama yöntemlerine baktıgımda 5 hafta 4 gunluk çıkıyo.. bılen biri bana yardımcı olsun lütfen. son adet tarıhımın ilk günü 23 şubat, son gunu 2 mart...31 gunde bir regl oluyorum (bir de gecen hafta beta hcg değerim 241 dı, 3 haftalık ıcın yüksek sanırım )

Merbaha;
Sizinle tam aynı gün doğum yapacağız galiba :) Ben henüz gitmedim keseyi görmeye inşallah ben de görürüm bir an evvel. Doktor arayışındayım. Ben 5. haftanın başında kan verdim. 2549 çıktı değerim. 3. hafta kaç olması gerekir bilmiyorum. Kolay gelsin :)

kızlar bende hesaplamalara gore bugun itibari ile 5+6yim ama pazartesi doktora gittim. Hem karindan hem de alttan muayene etti ve keseyi goremedi. :(
Rahimde kalinlasan bi yer varmis. oradan gelisebilir dedi.
Kesin konusmadi. Kan testi hic yaptirmamistim. Gebe oldugumu idrarda testle ogrendim. Doktor da istemedi.
Progtestan verdi.
Reglim duzenlidir. üzerinden 9 gun gecti.9 nisan da cagirdi tekrar.
Neden kesem gorunmedi cok endiseliyim. :/

canım kesenini büyüklüğü ne kadar benim 4 haftalık 4.91 mm bu normal mi sence..

canım kesenini büyüklüğü ne kadar benim 4 haftalık

kesem 7.81 cikti canim benim de ilk hamileligim pek bilmiyorum ama forumlardan anladigim kadariyla kese boyutu ayni haftaya gore bayag farklilasiyo doktorun soylerdi olumsuz bise olsaydi zamanla anlicaz zaman herkese iyi seyler gosterir umarim

Kızlarr, bende 5+2 iken geçen cumartesi keseyi gördük. Şu an herşey yolunda sağlıklı görünüyor dedi. 2 hafta sonra gelin kalp atışına bakalım dedi. :) Kucağımıza almakta nasip olur inşallah :KK68:

kesem 7.81 cikti canim benim de ilk hamileligim pek bilmiyorum ama forumlardan anladigim kadariyla kese boyutu ayni haftaya gore bayag farklilasiyo doktorun soylerdi olumsuz bise olsaydi zamanla anlicaz zaman herkese iyi seyler gosterir umarim
Canımm, bizim senle günümüz aynı gidiyor. Benimde geçen cumartesi 5+2 günlükken kesemin boyutu 13.8 mm çıktı. Yani neredeyse 1,5 cm gibi. Sende ne gibi belirtiler var? Kasık ağrıları bulantı vb. var mı?

Canımm, bizim senle günümüz aynı gidiyor. Benimde geçen cumartesi 5+2 günlükken kesemin boyutu 13.8 mm çıktı. Yani neredeyse 1,5 cm gibi. Sende ne gibi belirtiler var? Kasık ağrıları bulantı vb. var mı?
senınkı bayag gelişmiş gibi maşallah bebişine de sana da :D benım 2 haftadır kasık ağrılarım sancıların ve göğüs hassasiyetım vardı ama 2 gundur bayag azaldı. bi karnımda batmalar oluyo canım bulantı gıbı şeyler henuz başlamadı İnşallah da hiç olmaz çalşırken çok zor :( sen nasılsın nası gıdıyo hamılelık

senınkı bayag gelişmiş gibi maşallah bebişine de sana da :KK70: benım 2 haftadır kasık ağrılarım sancıların ve göğüs hassasiyetım vardı ama 2 gundur bayag azaldı. bi karnımda batmalar oluyo canım bulantı gıbı şeyler henuz başlamadı İnşallah da hiç olmaz çalşırken çok zor :KK43: sen nasılsın nası gıdıyo hamılelık
Maaşallah canım hepimize :) Bende de kasık ve bel ağrısı var sanki her an regl olacakmışım gibi ama 5 dakikaya geçiyor. Göğüs uçlarımdaki hassasiyet hat safhada, yorgunluk, halsizlik uyku halide çok. Bende çalışıyorum ama hiç çalışasım gelmiyor:KK33: Dün mesela mide bulantısı değil ama sanki dünyaları yemişim de böyle midem çok doluda yediklerim ağzıma geliyo ( çok afedersin ) reflü gibi oldum ama geçti çok şükür :KK51::KK71:

bende 5 hafta 2 günlük hamileyim.kan testi yaptırdım 2 kere 238 ve 780 çıktı.bu perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah görürüz.hiç hamile değilmişim gibi geliyor şu an.sürekli karnıma bakıyorum büyüyomu diye:) sizde de böylemi?

Kızlar bana dr cmt gittiğimde kese görünmez erken dedi gobekten baktı bu cmt randevu verdi normalmi sizce ve bana progestan ile folidoce verdi sizlere

Kızlar bana dr cmt gittiğimde kese görünmez erken dedi gobekten baktı bu cmt randevu verdi normalmi sizce ve bana progestan ile folidoce verdi sizlere
canım benim de bebiş görülmedi henüz küçük dedi 5. haftadayım sanırım geç döllenme olmuş gibi dedi doktor henüz tam bilemedi kaç haftalık olduğunu ...kese 8mm civarı olmuş günlük 1 mm büyürmüş .. haftaya çarşamba gideceğiz kalp sesini duymak için ..bana folidoce verdi progestan vermedi ..senin 6 haftalıksa kese görülmesi gerekir diye biliyorum

canım benim de bebiş görülmedi henüz küçük dedi 5. haftadayım sanırım geç döllenme olmuş gibi dedi doktor henüz tam bilemedi kaç haftalık olduğunu ...kese 8mm civarı olmuş günlük 1 mm büyürmüş .. haftaya çarşamba gideceğiz kalp sesini duymak için ..bana folidoce verdi progestan vermedi ..senin 6 haftalıksa kese görülmesi gerekir diye biliyorum
Çok saol cann teşekür ederim cevaplarını için muayene ben gobekten oldum sen

Back