Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım
- Konu Sahibi Tugbas24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Ay sen cok yol almissin.ben daha yeni başladım. allah heyecanla rimizi boşa çıkarmasın inş. peki sen ddeneyimlisin.keseyi ve kalp atışını ne zaman gördünHayırlı olsun bende 3 aylığım . 2 3 hafta sonra cinsiyetini ögrencez Allah ın izniyle. Bendede onun heyecanı var . Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.
- 25 Şubat 2015
- 532
- 327
- 73
- 32
5. Haftamda kese gördüm. Kalp atışı tam net değildi azda olsa duyduk. 6. Haftamda tam net duydum hayırlı olsun.Ay sen cok yol almissin.ben daha yeni başladım. allah heyecanla rimizi boşa çıkarmasın inş. peki sen ddeneyimlisin.keseyi ve kalp atışını ne zaman gördün
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Sagol canim beniM senimde hayırlısı ololsun . kız mi istiyorsun daha cok yoksa oglan mı5. Haftamda kese gördüm. Kalp atışı tam net değildi azda olsa duyduk. 6. Haftamda tam net duydum hayırlı olsun.
- 25 Şubat 2015
- 532
- 327
- 73
- 32
Sağlıklı olsun cinsiyeti hiç fark etmez kızda olsa sevinirim erkekte :)Sagol canim beniM senimde hayırlısı ololsun . kız mi istiyorsun daha cok yoksa oglan mı
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Öyle tabi sağlıklı olsun herseyden önceSağlıklı olsun cinsiyeti hiç fark etmez kızda olsa sevinirim erkekte :)
- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 53
- 34
Slm kızlar bn beşinci haftamdan gün aldim :) bugün doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.cok heyecanlıyım benim gibi bu durumu bekleyen var mı
hayırlı olsun cnm benım bende yenı hamıleyım cok sukur
bende 2 hafta sonra gıtcem kesemı görmek ıcın cok heyecanlıyım ve endıselıyım ınsallah sag salım atlatırız
kan degerın kac cıkmıstı cnm senın
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Benim 119 çıktı tatlım. Geç dollenmis. senin ki kac. bugünde kasiklarim agriyor
hayırlı olsun cnm benım bende yenı hamıleyım cok sukur
bende 2 hafta sonra gıtcem kesemı görmek ıcın cok heyecanlıyım ve endıselıyım ınsallah sag salım atlatırız
kan degerın kac cıkmıstı cnm senın
- 13 Ekim 2014
- 1.496
- 905
- 83
Meraba hanımlar ☺ ben de sizinle heyecanımı paylaşmak istedim ben 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve şuan 5. Haftaya girmek üzereyim kese var ama kalp atışlarını duyamadım henüz... Bir de bu kan testini ben yaptırmadım ultrason la öğrendim hamile olduğumu acaba yaptırmam gerekli mi?
- 13 Ekim 2014
- 1.496
- 905
- 83
Bu arada hayırlı olsun canım Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve sıhhatle ☺Slm kızlar bn beşinci haftamdan gün aldim :) bugün doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.cok heyecanlıyım benim gibi bu durumu bekleyen var mı
- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 53
- 34
Benim 119 çıktı tatlım. Geç dollenmis. senin ki kac. bugünde kasiklarim agriyor
hm anladım cnm benım 726 cıkmıstı daha doktora gıtmedım ama kac haftalık olduğunu da tam bılmıyorm
- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 53
- 34
Meraba hanımlar ☺ ben de sizinle heyecanımı paylaşmak istedim ben 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve şuan 5. Haftaya girmek üzereyim kese var ama kalp atışlarını duyamadım henüz... Bir de bu kan testini ben yaptırmadım ultrason la öğrendim hamile olduğumu acaba yaptırmam gerekli mi?
hayırlı olsun cnm zaten kalp atışı 6 7 haftalarda duyuluyormuş bende 2 hafta sonra gtcem ınsallah hepımız duyarız o mınık pıt pıtları
kan testı doktor ıstemedıyse gerek yoktur cnm zaten ultrasonda gormus
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Sende benim haftamda sin. yani 5 daha bitmedi. doğum tarihlerimizde yakın keseyi görünce söylehm anladım cnm benım 726 cıkmıstı daha doktora gıtmedım ama kac haftalık olduğunu da tam bılmıyorm
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Amin canım. sen keseyi görmüşun o heyecan bitmiş. allah bize de nasip etsinBu arada hayırlı olsun canım Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve sıhhatle ☺
- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 53
- 34
Sende benim haftamda sin. yani 5 daha bitmedi. doğum tarihlerimizde yakın keseyi görünce söyle
tamam cnm soylerıım umarm sağlıklı bı gebelıktır
- 13 Ekim 2014
- 1.496
- 905
- 83
Amin inşallahAmin canım. sen keseyi görmüşun o heyecan bitmiş. allah bize de nasip etsin
- 13 Ekim 2014
- 1.496
- 905
- 83
İnşallah ☺Merhaba kızlar bende yeni anneyim
Dr 10 gun sonra ultrason dedi bakalım bebiş ne alemde heyecanlıyım ama korkularım ve endişelerim yok cok şukur hersey guzel olacak insallah
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Öyle ins.umutlu düşününce hersey yolunda gidiyorMerhaba kızlar bende yeni anneyim
Dr 10 gun sonra ultrason dedi bakalım bebiş ne alemde heyecanlıyım ama korkularım ve endişelerim yok cok şukur hersey guzel olacak insallah