kese altında kanama

BenNrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
28
2
27
5+6 progetran kullanıyordum 4 gündür kahverengi akıntı için kesilmişti bugun bianda içimde sanki balon patladı kanamam oldu doktora gittim kese büyük kese altında kanama alanı gördü progetranın iğnesini verdi 5 gün boyunca vajinal fitilede devam et dedi böyle bir durum yaşayan var mı tutunma olasılığı ne (

Allah bilir de benimde kesenin çevresini saran çok büyük bı kanama alanım vardı kesenin 3katindan büyüktü keseyi düşürür düşürmez derken o dk serum yapıldı progestan sonra iğne fitil iki hafta da falan toparlandı lekelenmem de bitmişti bol dinlen zorlanma ayaklarını yukariya uzat dinlen, eğilip dogrulma

sabah geldi şimdi kahve tonda geliyor minik sanki parçalar var bunlarda olmuşmuydu canım

sabah geldi şimdi kahve tonda geliyor minik sanki parçalar var bunlarda olmuşmuydu canım
Olmaz mı ped doldururdu bazen, progestan o içteki kanama alanı o tamamen atana kadar devam eder leke, progestan kesecek zannetme o alanı temizleyip atacak stres yapma rengi açılırsa kırmızı olursa gidersin bı acile, kahve pihtidan korkma taze kanlı pihtidan kork, ilacını al uzan geçer inşallah stres yapma korku stres kanamayı arttırır başıma geldi bu gebelikte stresten kanama başlattım doktora korkarak gidiyordum düşük yapmıştım daha önce bu sefer kalp atışını duyana kadar doktorda titremekten kasilmaktan çenem kitleniyor kalp atışını duyunca rahatlaliyordum tansiyonum oluyordu 16 anlattım doktora durumu yoksa tansiyon ilacı baslaticam diyordu, lekelenmem başladı korkudan ben baslatmisim, sonra baktım bebeğime zarar vericem saldım şimdi 11+4teyim

allah razı olsun senden allahım bebeğine kovuştursun yanma var suan silince peçete kahverengi oluyor bakalım allahım inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…