14 yıl mı? Keşke dediğiniz gibi olsaydı ama hiç sanmıyorumgerçek tecavüzcülere 14 yıl veriliyor mu ben okumadım, görüntüleri izlemedim sadece haberi okuyunca bu aklıma geldi, galiba bu olaydan bazıları ünlü olma ya da gündem olma çabasında ama tabii ki bi cezası da olmalı
Belli bir yılın üzerindeki cezalar paraya çevrilmiyor.14 yil kac paraya denk geliyor acaba ?
Bizim ulkemizde ki kanunlar adamina gore isledigi icin yazdim canim. Tecavuz edenler bile serbest kaliyorsa kerimcana dokunmazlar bile...Belli bir yılın üzerindeki cezalar paraya çevrilmiyor.
Her sözüne katılıyorum sadece kerimcana katılmıyorum. Onu ve yanındakılerı örnek alan cok cocuk var onun boyle bırseyı yanlıslıkla bıle paylasması kabul edılır sey olmamalı. Bülentr ersoy kuşum aydın falan gözümüze sokmadılar birseyleri kımse onları örnek almadı he sevdık dınledık o ayrı ama suan fenomenlık dıye bırsey cıktı gencı yaslısı kolay yoldan para kazanma derdıne düştü yok tiktoklar yok makyaj videoları aslında bunlarda önemli çocukların zıhnı bunlarla doluyor ve hersey normal gelıyor. biri vardı erkekle erkegı kızla kızı opusturup para vermıstı en son ceza aldı dıye bılıyorum ama hala daha onu sevenler bıle var yanı toplum olarak elımız yansa hıssetmeyecek kadar alısık olduk bırseylere.Kendisini takip etmem ama nefret de etmem herkesin kendi hayati banane derim paylasilan o video yanlisklikla olmus birseydi bence kendini bu hale sokmaz bile isteye hersey bir yana bakiyorsun millet ayaklandi ceza verin iceri girsin bilmemne yahu faha yeni 5 yasindaki cocuk tecavuz edilip kapisinin onune birakildi birden hop kerimcan olayina döndü herkes toplumun ahlakini kerimcan tarzi insanlarmi bozuyor internete girmeyen evinde tv olmayan insanlarin arasindan da cikiyor sapiklar bizim toplum gercekden tepki vermesi gereken seye tepkisini vermeli gundem kerimcanin paylastigi video olmamali su donemde indir kaldir ayni seyi paylasiyorlar vay basimiza tas yagacak falan filan vallahi cocuklara yapilan sapikliklardan yagmadiysa hic yagmaz bunlardan
Bi ben izlemedim galiba. Ne vardı video da?Kendisini takip etmem ama nefret de etmem herkesin kendi hayati banane derim paylasilan o video yanlisklikla olmus birseydi bence kendini bu hale sokmaz bile isteye hersey bir yana bakiyorsun millet ayaklandi ceza verin iceri girsin bilmemne yahu faha yeni 5 yasindaki cocuk tecavuz edilip kapisinin onune birakildi birden hop kerimcan olayina döndü herkes toplumun ahlakini kerimcan tarzi insanlarmi bozuyor internete girmeyen evinde tv olmayan insanlarin arasindan da cikiyor sapiklar bizim toplum gercekden tepki vermesi gereken seye tepkisini vermeli gundem kerimcanin paylastigi video olmamali su donemde indir kaldir ayni seyi paylasiyorlar vay basimiza tas yagacak falan filan vallahi cocuklara yapilan sapikliklardan yagmadiysa hic yagmaz bunlardan
Sansurlu hali vardi zaten heryerde ucak tuvaletinde cinsel organinin goruntusunu cekmisBi ben izlemedim galiba. Ne vardı video da?
Masturbasyon yaparken vıdeo cekmıs lavaboya bosalmıs yanı kalıntıları bıle gorunuyor ve o gonderıyı kım bılır kac cocuk ızledı..Bi ben izlemedim galiba. Ne vardı video da?
Hersey dejenere olmus vaziyet de genclere kiziyoruz ama yetiskinler bu hale getirdi bu toplumu suanda meyveleri topluyoruz ve memnun degiliz halbuki ne ekersen onu biciyorsun genclerde ugras yok aktivite yok onlari yetenekleri dogrultusunda daha basarili isler yapmasina yonlendirecek kimse yok yani temel saglam degil ki gencleri elestirsek verecek tonla cevaplari var hakli olarak 60 yasindaki adam ufacik cocuga sarkar kizi yasindaki kizlara asilir sonra bu tipler oturur gencler bitmis der nereden tutsak elimizde kaliyor hersey sonumuz hayrolsunHer sözüne katılıyorum sadece kerimcana katılmıyorum. Onu ve yanındakılerı örnek alan cok cocuk var onun boyle bırseyı yanlıslıkla bıle paylasması kabul edılır sey olmamalı. Bülentr ersoy kuşum aydın falan gözümüze sokmadılar birseyleri kımse onları örnek almadı he sevdık dınledık o ayrı ama suan fenomenlık dıye bırsey cıktı gencı yaslısı kolay yoldan para kazanma derdıne düştü yok tiktoklar yok makyaj videoları aslında bunlarda önemli çocukların zıhnı bunlarla doluyor ve hersey normal gelıyor. biri vardı erkekle erkegı kızla kızı opusturup para vermıstı en son ceza aldı dıye bılıyorum ama hala daha onu sevenler bıle var yanı toplum olarak elımız yansa hıssetmeyecek kadar alısık olduk bırseylere.
Ama ülkede ne yazıkki adalet sıfır tecavuz eden serbest adam öldüren serbest hırsızlık yapan serbest daha aklıma gelen gelmeyen her türlü pisliği yapan serbest ama bir tweet attı dıye yok hakaretten tutuklu ıste adalet bıle adamına göre işliyor bu ülkede parası olanın her zaman düdüğü ötüyor. Ötmese bile onu koruyan kollayan kendı gıbı mıkroplar oluyor. O savcı hakım ne işe yarıyor acaba merak edıyorum
Evet dogru dıyorsun mesela cocuk dogar dogmaz bırseyle mesgul etmeye baslıyoruz aman sussun yeter kı tv onune koy yetmez tablet ver elıne aslında o cocugun onlara ulasmasını da bızler kolaylastırıyoruz. Ya da aılecek tv de dızı ızlendıgınde yatak sahnesı cıkınca eskıden babam annem kapatırdı ya da kumanda uzaksa o sahne gecene kadar konusulurdu bakılmazdı ama sımdı kı anne babalarda rahat bırlıkte bakıyorlar cocuklar herseyı goruyor merak edıyor ben suan cocuklara bıle guvenemıyorum onlar bıle merakından bu tıp pis seyler yapıyor haberlerde bunun örneklerini de utanarak izledik. Ya da ünlüler yaslı baslılar ama kızı yasındakılerle beraberler bunların bıle ceza olması lazım o da ıstısmara gırıyor rızası var yok gıbı sacma bırsey cıktı herseyı oraya stokluyorlar. Allah sonumu hayır etsın cocuklarımızı korusunHersey dejenere olmus vaziyet de genclere kiziyoruz ama yetiskinler bu hale getirdi bu toplumu suanda meyveleri topluyoruz ve memnun degiliz halbuki ne ekersen onu biciyorsun genclerde ugras yok aktivite yok onlari yetenekleri dogrultusunda daha basarili isler yapmasina yonlendirecek kimse yok yani temel saglam degil ki gencleri elestirsek verecek tonla cevaplari var hakli olarak 60 yasindaki adam ufacik cocuga sarkar kizi yasindaki kizlara asilir sonra bu tipler oturur gencler bitmis der nereden tutsak elimizde kaliyor hersey sonumuz hayrolsun
Mastürbasyon yaparken video çekip instagramına yüklemiş "bana bakın" yazmış üstüne.Bi ben izlemedim galiba. Ne vardı video da?
Biz burda kendimizi yırtsak bu ve bunun gibilere kin kussak artı çocuk, kadın,hayvan tecavüzüne tepkimizide göstersek adaleti eksik bi toplumda işe yaramıyor malesef temeli para ve göz görmezse gönül katlanır kabulüyle kararmış bir Türkiye de istersen adalet isterim diye grev yap istersen kendini zincirle istersen avazun çıktığı kadar bağır tecavüze uğrarken sesi çıkmadı denilen bir kadın zevk almış kabul ediliyo iç organları parçalanmış bi çocuk gündemde bir şekilde kamufle ediliyo üstüne bide tepki gösterdiğin için sen ceza alıyosun önceden toplum kuralı diye bir görünmez kural vardı şimdi o toplumun kuralını koyanlar kendi evlatları iğrençlik yapınca gençtir olur hatadır yapar düşüncesi içerisine giriyo eminim televizyonda görüp bu yapılır mı idam gelsin diye ayaklanan ahlak bekçileri kendi evlatları bunu yapınca hata adıyla uyutmaya çalışıyo aile adabını unutmuş milyonlarca insanın içerisine devletten adalet bekleyemeyiz bence insanlar kendilerini düzeltmedikçe hiç bir şey yırtınsakta yoluna girmicek yola girsin diye çabalayanında çenesi kapatılıyo işteYa bu normal karşılayanları da hiç anlamıyorum. Tecavüzle karşılaştıranlar bile var. Evet hepsinin ceza alması gerekir,hatta bu iğrenç pisliği yapabilecek kapasitesi olan insanlara da caydırıcı kanunlar çıkartılmalı.
Ancak...
Bu olayı basite indirgeyenler "bu ülkede tecavüz oluyordu bu kadar olay olmadı" diyenler,bu ülkedeki 5 yaş tecaüvüzüne de ülke ayağa kalktı,bana göre otobüste kadının saçına boşalan insanla aynı olaydır. Sizin çoluğunuz çocuğunuz gördüğünde "bu ülkede tecavüz de oluyor,bu basit bir olay abartma" mı diyeceksiniz. Erişim yaşı 13-18 yaş olan bir instagram hesabında cinsel organını sağa sola sallayarak video atmak normal değildir. Her erkek bunu yapıyor ancak her erkek tutup 3M takipçili hesapta yaptıklarını paylaşmıyor.