- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Ben gençtir yapar olayını kabul etmiyorum.Biz burda kendimizi yırtsak bu ve bunun gibilere kin kussak artı çocuk, kadın,hayvan tecavüzüne tepkimizide göstersek adaleti eksik bi toplumda işe yaramıyor malesef temeli para ve göz görmezse gönül katlanır kabulüyle kararmış bir Türkiye de istersen adalet isterim diye grev yap istersen kendini zincirle istersen avazun çıktığı kadar bağır tecavüze uğrarken sesi çıkmadı denilen bir kadın zevk almış kabul ediliyo iç organları parçalanmış bi çocuk gündemde bir şekilde kamufle ediliyo üstüne bide tepki gösterdiğin için sen ceza alıyosun önceden toplum kuralı diye bir görünmez kural vardı şimdi o toplumun kuralını koyanlar kendi evlatları iğrençlik yapınca gençtir olur hatadır yapar düşüncesi içerisine giriyo eminim televizyonda görüp bu yapılır mı idam gelsin diye ayaklanan ahlak bekçileri kendi evlatları bunu yapınca hata adıyla uyutmaya çalışıyo aile adabını unutmuş milyonlarca insanın içerisine devletten adalet bekleyemeyiz bence insanlar kendilerini düzeltmedikçe hiç bir şey yırtınsakta yoluna girmicek yola girsin diye çabalayanında çenesi kapatılıyo işte
Masturbasyon yaparken vıdeo cekmıs lavaboya bosalmıs yanı kalıntıları bıle gorunuyor ve o gonderıyı kım bılır kac cocuk ızledı..
İğrençlikte sınır tanımıyorlar.Mastürbasyon yaparken video çekip instagramına yüklemiş "bana bakın" yazmış üstüne.
14 yıl mı? Keşke dediğiniz gibi olsaydı ama hiç sanmıyorum
İyi hal pismanlik daha önce suça karismama gibi gibi suçlarla bu cezalar bayağı bir aşağı düşüyor kalan cezayı da öder geçer herşeyi unuttuğumuz gibi bujuda unutup tam gaz devam ederiz :))14 yil kac paraya denk geliyor acaba ?
Bu olayın benzeei çevremde yaşandı adam kendi memleketine yerleşti beyler gibi yaşıyor çocuk da çok ağır bir travma bıraktı pislik herif çocuğun ailesi psikolog psikolog dolaşıyorCocuk tecavuzculerine beraat, buna 14 yil.. Hersey yalan olmus bu ulkede...
Kaldı ki kerim can kendi kendine etmiş ne ettiyse tek suçu paylaşmak :// o da haklı demiyorum çocuğa elini uzatan pislikten daha masum olduğu kesinDayanamıyorum yazacağım asansörde erkek çocuğunu taciz eden adamı ilk mahkemede serbest bıraktılar güçleri kerimcana mı yetti
Dayanamıyorum yazacağım asansörde erkek çocuğunu taciz eden adamı ilk mahkemede serbest bıraktılar güçleri kerimcana mı yetti
+++Kaldı ki kerim can kendi kendine etmiş ne ettiyse tek suçu paylaşmak :// o da haklı demiyorum çocuğa elini uzatan pislikten daha masum olduğu kesin