Lekeler, Çiller keratosis pilaris

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Canım vitamini içiyor musun, bir gelişme var mı

Canım vitamini içiyor musun, bir gelişme var mı

Evet yaklasik bir haftadir iciyorum. Yanliz ben 250 mg olani bulabildim. Ilk ictigim gun baya bir korkmustum heryerimde yanma hissi kasinti oldu. Sac diplerim ellerim ayaklarim hem kasiniyorum hem yaniyorum hem de kizariyorum. Yaklasik 15 dakika suruyo yan etkisi ne zamana kadar gosterir bilemiyorum. Ciltte bi gelisme var mi diye sorarsan onu tam anlayamadm ama var gibi geliyo ama %100 bir azalma yok. Bakalim biraz daha devam edicem ne olacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her içtiğinde oluyor mu o yan etkiler :26:
Tamam canım haberlerini bekliyorum inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Yani artk nereye saldircagimi sasirmis durumdayim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir sonuç alabildiniz mi acaba? Bende de aynı sorun var ayrıca egzama da var ve ikisine de gluten intoleransı neden olabiliyormuş. İlaç kullanmaktansa diyet yapmak daha yararlıdır. Ama okuduğum gluten diyetinde mutfakta kullandığınız tahta kaşık teflon tava vs aralarına gluten kaçabileceği için arındırılmalı diyordu. Bu boyutta dikkat etmek gerekecek mi sizde ne kadar işe yaradı ve ne kadar uyguladınız öğrenebilir miyim? Ben bir doktora başvurmayı düşünüyordum ama dermatolog yerine sanırım gastroenterolojiye gitmem gerekecek

forumda az önce bir şey okudum, batık için kullanılan tend skin losyonu birisi kollarına sürmüş ve hem pürüssüz yaptığını hem de görüntüde sadece oynadığı için olan izlerin kaldığını söylemiş. aslında mantıklı geldi ama bu losyon biraz pahalı o yüzden bilemedim

araştırmaya devam ediyorum başka çözümler için. bir kitap buldum 120 lira, içinde çözümü yazıyormuş ve her yerde bulunabilecek bir şeymiş. bilgisi olan var mı?

Öncelikle merhaba sizi uzun süredir takip ediyordum bende aynı sorundan müzdarip biri olarak artık yazmak istedim yanak bacak kol bakmak istemiyorum artık uyguladığınız gluten diyetine başlama kararı aldım sizde son durum nedir oeki meraktayım yapan biri olarak sizden duymak istiyorum yoruldum çünkü birşeyler denemekten gerçekten işe yarıyor mu öyleyse yarın başlayacağım teşekkürler.

Son düzenleme:
Benim de kol, bacak, kalça, göğüs, sırt, yanağımda vardı yani nerdeyse tüm vücudum. Gluten diyetini 4 ay kadar yaptım sanırım. Yanak, göğüs tamamen kayboldu, sırt ve bacaklarımdakiler ise yok denecek kadar azaldı. Kalça ve kolumdakiler ise daha yavaş geçiyordu sanırım ilk önce o bölgelerimde çıktığı için yani küçüklükten beri vardı oralarımda. Gluten diyetini bıraktıktan sonra göğüs ve yanağımdakiler şükür ki geri dönmedi. Ancak bacağımda yine çıkmaya başladı.
Eğer test yaptırma imkanın varsa önce onu yaptır derim ben

Cok sevindim sizin adınıza umarım bende kurtulurum bu illet şeyden zor oldu mu peki o süreç bir ömürde bu şekilde gitmez tabiki nereye kadar sonuçta malesef ki şuan testi yaptıramıyorum öğrenci olduğumdan artık deneme yanılma yöntemiyle başlayacağım bu bile beni mutlu ediyor açıkcası sonuç alındığını görmek inşallah bu iyi sonuçları bende alırım

Başlarda çok istikrarlıydım yani hamur işi, tatlı vb. yiyeceklerden vazgeçmek kolay olmuştu. Ama zaman geçtikçe insan bunalıyor ve bu istikrar da kalmıyor. Sonuçta tekrar çıkmaması için ömür boyu yememek lazım ve bu çok zor bir şey. O yüzden şuan başka çözümler arıyorum. Ama sen dene tabi belki glutensiz hayat senin için o kadar zor olmaz

Şuan başındayım ve aynı sonun beni beklediğini biliyorum sanırım. kesinlikle öyle sonu yok bunun bugün doktora gittim bu arada bunuda sordum ve hiçbir bilgisinin olmadığını dile getirdi anlam veremiyorum yine işe yaramaz kremlerle döndüm ve tabiki mısır ekmeği glutensiz yiyecekler dolaba depolandı bir sorum olacak yapmış biri olarak bilirsiniz internette glutensiz ürünler olarak birçok marka okudum meyvesuyu çikolata çerez vb bunlara da dikkat ettiniz mi ben glutensiz olanları aldım umarım doğru gidiyorumdur ve birde a vitamini ile alakalı olabilceğini okumuştum bugün doktor onuda verdi başladım bakalım sonuçları nasıl olacak

maalesef bizim doktorlar "cildin böyle, alış, al sana nemlendirici krem, hadi güle güle" demekten başka şey yapmıyorlar. evet ben de glutensiz hazır gıdaları tercih ettim yani hiçbir şekilde vücuduma gluten sokmadım. bu durumun vitaminlerle ilgisi olabileceğini okumuştum ama ben denemedim. yalnız iki tekniği birden deneme bence çünkü bu şekilde hangisinin daha işe yarar olduğunu anlayamazsın

Aaa evet aslında o zaman vitamini bıraktım bugünden itibaren glutensiz yemeye devam şuanlık iyi gidiyor aslında ama her yiyeceğin arkasını okumak cok sıkıntılı ben internetten baktıklarımdan yola cıkarak alıyorum birazda neyde var yok yazılmış internette öğrenciyim dediğim gibi yurtta kalıyorum birde üstüne yemek büyük sorun konserve alıyorum mısır özellikle bolca belli önerilen markalarınkini oda pilav nohut kuru fasülye tüketiyorum hergün doyabilmek adına başka neler önerirsiniz çok iyi oldu sizin önerileriniz iyiki okudum yazınızı teşekkürler bu güzel bilgi için

ben de baklagil ve sebze tükettim. yurtta olman sıkıntı tabi, eğer kettle varsa karnabahar, brokoli, ıspanak falan haşlayabilirsin en azından farklılık olur zaten yemek konusunda bir çorba sıkıntı oluyor tarhana ve unla yapılan mercimek vb. ben normalde de fazla ekmek yemediğim için doymak konusunda sıkıntı yaşamamıştım ama meyve falan da yardımcı olur
ne demek rica ederim

Ben çok kısıtlıyorum kendimi aç kalma pahasına sanki her yediğimde varmış psikolojisi oluştu cok sinir bozucu bugün pilav Sossuz sade tavuk yedim mesela meyve tüketmeye calısıyorum bolca yemek cok sıkıntı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…