• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar keratin,yardım ...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

asena87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.692
6.598
358
slm kızlar.evde keratin bakımı için yazılanları okudum fakat üyeliklerin çoğu pasif,reklam yapılmış falan emin olamadım...

evde keratin bakımı için var mı önerisi olan memnun kalan,,,aktardanmı internettenmi nereden alıpta memnun kalıp kalmadgınızı yazarsanız cok sevinirim.

nette bulabildiğim natura keratin ve keratin bakım var...
evde uygulayıp sonuç alan var mı ?

benım halam katıksız keratın yüklemesi yapmış saçına .... com dan almış . şu an halamla uzaktayız detaylı bilgi alamadım. alınca yazzarım

Son düzenleyen: Moderatör:
nette bulabildiğim natura keratin ve keratin bakım var...
evde uygulayıp sonuç alan var mı ?
Keratin bakım mega seti halihazırda kullanıyorum fiyatı çok pahalı fakat ben indirimle almıştım bir problem yaşamadım açıdan yanan saç sorununu büyük oranda düzeltti.

slm kızlar.evde keratin bakımı için yazılanları okudum fakat üyeliklerin çoğu pasif,reklam yapılmış falan emin olamadım...

evde keratin bakımı için var mı önerisi olan memnun kalan,,,aktardanmı internettenmi nereden alıpta memnun kalıp kalmadgınızı yazarsanız cok sevinirim.
Selam ben evde keratin kullanıyorum. Çok memnunum yıpranmış saçlar için olan sedden kullanıyorum saçlarım orta boyda yaklaşık 5 seans gidiyor bana o da Saçlarım röfleli olduğu için yoksa daha fazla giderdi keratinbakim.com dan alıyorum ben incele istersen

Kuaförde 1 ayda 2 kez yaptırdım biseye yaramadı

Kuaförde 1 ayda 2 kez yaptırdım biseye yaramadı
Canım zaten kuaförler hiç kimyasal kullanmadığını söyleyip saça kimyasalı basıyorlar sonra da saç yıpranınca yok saç güçsüzleşmiş yok çok fazla işlem yaptırmışız falan hemen kıvırıyorlar ayrıca kendi kullandıkları kimyasal katkılı keratin de bir işe yaramıyor 2 3 gün saçı canlı gösteriyor göz boyuyor sonrası kimyasal etkisini kaybedince aynı değişen hiçbir şey yok benim birçok arkadaşım saçına katkısız keratini evde yüklüyor ben saçıma çok fazla işlem yaptırmadığım için çok sık kullanmıyorum ama çoğu arkadaşım düzenli bir şekilde kullanıyorlar

Canım zaten kuaförler hiç kimyasal kullanmadığını söyleyip saça kimyasalı basıyorlar sonra da saç yıpranınca yok saç güçsüzleşmiş yok çok fazla işlem yaptırmışız falan hemen kıvırıyorlar ayrıca kendi kullandıkları kimyasal katkılı keratin de bir işe yaramıyor 2 3 gün saçı canlı gösteriyor göz boyuyor sonrası kimyasal etkisini kaybedince aynı değişen hiçbir şey yok benim birçok arkadaşım saçına katkısız keratini evde yüklüyor ben saçıma çok fazla işlem yaptırmadığım için çok sık kullanmıyorum ama çoğu arkadaşım düzenli bir şekilde kullanıyorlar
Doğru:) peki nerden alıyor arkadaşların eczaneden mi

Back